kousání počítače

Instalace, nastavení, řešení problémů, rady... apod.
Odpovědět
Ondra85
Nováček
Nováček

kousání počítače

Příspěvek od Ondra85 »

Ahoj, když hraju nějakou hru, tak se mi za nějakej čas kousne počítač. Nedalo by se nějak zjistit, jesli to nemůže způsobovat nějakej program, kterej běží,nebo tak něco...Když jsem naformatoval disk a nainstaloval znova xpéčka, tak to bylo dobrý a když jsem zase pak naistaloval nejaký programy(winamp, winrar, Vplayer, Nero atd.), tak se to zase hryže...Díky moc
Axis
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Axis »

Neprehrieva sa ti nieco? CPU,GPU,cipset? Mas najnovsie ovladace na grafiku a dosku? Popis zostavu,takto sa z toho neda nic poznat,zacalo to robit po nejakom zasahu?
Ondra85
Nováček
Nováček

Příspěvek od Ondra85 »

Teplota CPU při max. 55 stupňů, HDD 35, VGA 37. Pentium 4 3,0 GHz 800 Mhz, 512 RAM, grafika ATI Radeon 9600 XT....Právě dřív to nedělalo, takže těma hrama to být nemůže
Axis
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Axis »

Ake mas ovladace na grafike?
Ondra85
Nováček
Nováček

Příspěvek od Ondra85 »

Stáhnul jsem ty nejnovější 5.13 z www.ati.com...a stejně se to zase kouslo
Max Casper
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Max Casper »

Zkus klasiku: memtest, prime95... viz http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=21622
CPU: AMD Ryzen 7 5800X MB: GIGABYTE B550 AORUS PRO AX RAM: Crucial 32GB KIT DDR4 3600MHz CL16 Ballistix Red HDD: Samsung 970 PRO 512GB & Crucial m4 128GB & Crucial MX500 1TB SSD VGA: MSI GeForce GTX 1660 Ti GAMING X 6G DVD: Samsung SH-S203B PSU: Corsair RM650x (2018) Case: Bigtower Chieftec BA-01B-B-SL LCD: 2x 27" Iiyama XB2783HSU-B1DP OS: Win 10 64b
Ondra85
Nováček
Nováček

Příspěvek od Ondra85 »

Zdar všichni, problém vyřešen. K mému překvapení to dělal na 99% DirektX 9.0c, protože jsem ho přeinstaloval verzí 8.1 a už je to v pohodě. Takže kdyby měl někdy někdo podobnej problém...A všem všechno NEJ do novýho roku!!!
NoTHX
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od NoTHX »

Ondra85 píše:Zdar všichni, problém vyřešen. K mému překvapení to dělal na 99% DirektX 9.0c, protože jsem ho přeinstaloval verzí 8.1 a už je to v pohodě. Takže kdyby měl někdy někdo podobnej problém...A všem všechno NEJ do novýho roku!!!
to si to teda vyřešil... :sly: problém je/byl nejspíš jinde, dX 9.0c bezproblémově funguje s ledasčím, upřímě pochybuju že to bylo tim
Ondra85
Nováček
Nováček

Příspěvek od Ondra85 »

Hele je mi to jedno, jen je divný, že mi to dělalo asi půl roku, zkoušel jsem všechno možný a furt nic. Odinstaloval jsem všechno, co jsem tam měl, nechal jen zvukovku a grafickou a stejně to dělalo. A teď jsem jen nainstaloval starší verzi dX a je to v pohodě.
1111andreas
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od 1111andreas »

Ondra85 píše:Hele je mi to jedno, jen je divný, že mi to dělalo asi půl roku, zkoušel jsem všechno možný a furt nic. Odinstaloval jsem všechno, co jsem tam měl, nechal jen zvukovku a grafickou a stejně to dělalo. A teď jsem jen nainstaloval starší verzi dX a je to v pohodě.

Hlavne ze si na zaciatku pisal ze bez softov to ide ok a teraz pises ze to nejde ani tak ok a ze ti pomohol directx?? Co sa tyka DX nim to na 100p nebude on je kompatibilny as zo 7 ckovymi aplikaciamy neviem si predstavit ako by to vypadalo keby sa mal stale dx reinstall...
matajon
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od matajon »

Sakra, co to je za blbej zvyk prispivat do ctvrt roku a starsich diskusi. Ted uz to autora asi nezajima, nemyslis ? Obrázek
Post powered by Microsoft® Windows Vista™ Business
No trees or animals were killed during sending this message
1111andreas
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od 1111andreas »

matajon píše:Sakra, co to je za blbej zvyk prispivat do ctvrt roku a starsich diskusi. Ted uz to autora asi nezajima, nemyslis ? Obrázek

Myslim ze sa zbytocne pleties do coho ta nieje na to su tu Site admini a admini.Islo mi len o pomoc netreba sa vzdy divat na datum
Odpovědět

Zpět na „Ostatní programy“