WDC WD2000JD - SATA - pls help s instalací

Pevné disky a SSD, optické a výměnné mechaniky, řadiče IDE, SCSI, SATA a jejich nastavení.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

Odpovědět
Balikesir
Nováček
Nováček

WDC WD2000JD - SATA - pls help s instalací

Příspěvek od Balikesir »

Zdravím, tak prvně:

deska MSI 848P Neo-V, připojil jsem disk, winXP si ho našel a jakože nainstaloval, ale teď teda vůbec nevím co a jak dál. Disk vidím ve správcích zařízení, ale ještě jsem se neprokousal nikam, abych ho vůbec naformátoval, SATA řadič tady taky nikde nevidím, ale nikde jsem neobjevil nic, jak instalovat.

Nikdy jsem toto nedělal, tak bych poprosil o jakoukoliv pomoc. V BIOSU se pohybuju jen tak laicky. Když řeknete co, vím kde to hledat, ale nevím kde co změnit :-(

Prosííííííím pomoc.
P4 2.8Ghz Pres.; MSI 848P neo-V; 1Gb SDRAM 400Mhz; GF 6600GT; WD 1200 (2x); WD 2000 SATA; _NEC 2500@2510A;
[CZ]mike
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od [CZ]mike »

zapisovat na nej budes moct a ho naformatujes ,doporucuji utilitu
PowerQuest PartionMagic 8.0 ,jde stahout funkcni demo ,formatuje se primo z prostredi windows

samozrejme da se to i pres utilitu primo ve sprave PC. Tento počitač-spravcovat-uloziste-sprava disku
Balikesir
Nováček
Nováček

Příspěvek od Balikesir »

díky. sem to pomocí toho udělal.

No myslel jsem, že to bude horší. Když jsem si četl různá jiná fóra, tak jsem čekal nějakou hroznou drbačku. A ono stačilo jen povolit SATA v BIOSU, spustit, restart a pak vytvořit oddíly a format.

A možná jsem jen měl štěstí, v každém případě dík
P4 2.8Ghz Pres.; MSI 848P neo-V; 1Gb SDRAM 400Mhz; GF 6600GT; WD 1200 (2x); WD 2000 SATA; _NEC 2500@2510A;
Odpovědět

Zpět na „Disky, mechaniky a řadiče“