LuckeR píše:ano ludia zamorte to tu OT-ckom o pravopise
no promin, ale kdyz mou byvalou, docela oblibenou sekci zamori blbci co ve vete maj vic hrubek a vykricniku nez ostatnich pismen a 90% jejich postu je "jj hezky, ale jak jsi ...(pokracuje to necim co je uz davno napsano)" tak me to sere.
howgh
sry za ty slova ale ale uz me to nedalo..., jo a sry za "OT"
shadow, jeho revírem je pct forum, jeho tempo je vražedné, jeho protivníky jsou smetištní krysy, komunisti a zlí admini. Shadow postuje ve dne v noci, jeho úkolem na fóru je bránit spravedlnost...
Tak práce neustále pokračují ale pomalu protože není čas ... momentálně se pracuje na vnější konstrukci a podvozku
jinak v case bude zakomponované 15"LCD vpředu ... zvláštně bude udělané plexi šasi ale na to je ještě hodně času ... předpokládané dodělání je do srpna 2006
Stoobi píše:Jelene, ty opičáku...klavně, že je ště před dvěma dny jsi tvrdil, že LCD sice máš, ale nechce se ti použít a najednou je na předku...?
NENE já řekl že jsem ho tam chtěl dát podobně jako ty ale nakonec jsem si to rozmyslel a přišel na jiné umístění ... BTW: jenže o 15 palcovim LCD jsem já mluvil už v Brně takže nevim kdo se opičí do předu sem zjistil že se mi vejde a vypadá tam učelněji ... navíc teď přemýšlím o tom že ho dám na výsuvné rameno ale to zatím testuji protože nemám zdaleka dodělaný předek oplexiskolování bude opravdová výzva protože je to dost tvarovaný asi budu muset vyzkoušet plátování a horkovzdušnou pistoli
no mohu tě uklidnit že z plexi určitě parůžky dělat nebudu na pozadí LCD je Hellstrom žádný jelen jako rozhodně to nebude tvarově nudný jako tvoje case (nudný jako nudný protože je to porad hranatej hranol ale jako case pěkný ) já prostě rád zvláštnosti
BTW: momentálně dokonce jsem přišel na další libůstku ... umí někdo udělat jednoduché spínání na dálkové ovládání ?! PLS
Na http://www.hw.cz (jestli se nepletu bylo schema na dalkovy prijimac ktery umel spinat PC pomoci wake on lan konektoru.
Jinak schema na IR spinac (pouze spinac) tam je.
Woyta píše:Na http://www.hw.cz (jestli se nepletu bylo schema na dalkovy prijimac ktery umel spinat PC pomoci wake on lan konektoru.
Jinak schema na IR spinac (pouze spinac) tam je.
to je hezká stránka ale já spíš potřebuji něco jednoduchého ... prostě nějaký obvod s přijímačem který můžu napojit na jakýkoli přepínač vypínač a k němu dálkové ovládání ... to nemůže být tak složitý .. ale já tomuhle nehovim
PROCA:IntelP42.8@3.4ghz-TT BigWater,LGA775,ASUS P5P800,512MBDDR 400 kingston,80GB Maxtor,Case:Mercury Elite prid.vetrak Arctic Fan 3,GeCube9550Gt 128MB-128bit-526/256(512) koupim pravou bocnici(Zpohledu ze predu) na tuto case http://www.alzasoft.cz/DetailPage.asp?D ... d=18842945
Mne to strasne pripomina taku tu drevenu skladacku dinosaurej kostry, trosku udries a rozsipe sa...
Inak uz ta vidim ako ides na lanparty a dakto si o to zahasi cigaretu a potom budes mat velky problem ten stroj uchladit..
Tak tomuhle kejsu dávám 20 z 10 (ano slovy DVACETz DESETI) protože to je fakt nářez ... Co musim uznat je to že je to fakt macek, na častý stěhování to nebude, ale na tohle se lidi budou jezdit koukat samy takze to mužeš mít kdekoli a vybírat prachy jako v nějaký galerii
PC:CPU : AMD Athlon 64 3000+ @2,44 GHz, RAM : 1 GB, HDD : 160GB, GPU : NVIDIA GeForce 6600GT PCI-e, MB : ASUS K8N4-E, DVD Rom : NEC (MAD DOG) Notebook: Compaq Armada 1750 Pentium II@400, 128 MB RAM, 60 GB HDD MODED - only color tuning : ))