Zaheslovanie pocitaca

Instalace, nastavení, řešení problémů, rady... apod.
Odpovědět
mimo
Začátečník
Začátečník

Zaheslovanie pocitaca

Příspěvek od mimo »

Chcel by som zaheslovat pocitac v dobe nepritomnosti, ale neviem ci existuje program, ktory by to dokazal a popritom by sa neprerusilo stahovanie suborov cez bittorenty (Azureus).. Pokial pouzijem obycajne windowsove log off tak prestane stahovat a zacne az ked sa znovu prihlasim.. Neviete mi s tym poradit??
Rimmerr
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Rimmerr »

sporic s heslem?
Myom: "predlokti se mi zvetsilo asi o 50% a slachy posiluju takovym tim gumovym krouzkem a jsem spokojen"
Briketa
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Briketa »

Taky to zalezi na OS, ktery pouzivas. Ve W2K a WXP Pro jde pouzit CTRL + ALT + DEL a potom "Zamknout pocitac"
PC: Core i5-13500, Asus TUF B660 PRO GAMING, Kingston HyperX 2 x 16GB DDR4 3200 MHz , Kingston KC3000 1024GB, MSI RX6600 Mech 8GB, HP w2207, Asus DRW-2014L1T
NB: Dell Latitude 5510
mimo
Začátečník
Začátečník

mam Win XP home

Příspěvek od mimo »

Briketa píše:Taky to zalezi na OS, ktery pouzivas. Ve W2K a WXP Pro jde pouzit CTRL + ALT + DEL a potom "Zamknout pocitac"
mam Win XP home...
mimo
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od mimo »

Rimmerr píše:sporic s heslem?
mas aj nejaky konkretny tip na konkretny screensaver??
mimo
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od mimo »

mimo píše:
Rimmerr píše:sporic s heslem?
mas aj nejaky konkretny tip na konkretny screensaver??
teda myslim tym, ako nastavit to heslo pre setric, pozeral som to v properties -> screensaver -> settings ale nic take som tam nenasiel...
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

mimo píše:
mimo píše: mas aj nejaky konkretny tip na konkretny screensaver??
teda myslim tym, ako nastavit to heslo pre setric, pozeral som to v properties -> screensaver -> settings ale nic take som tam nenasiel...
To je přimo v založce spořič :wink: pod roletkou kde si vybíráš spořič je zatržitko :) v nastaveni ne, to jsi daleko :roll:
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
Maxximm
Nováček
Nováček

Příspěvek od Maxximm »

Taky jsem někde viděl, že existuje takový přívěšek na krk, který má svůj protějšek ve formě zásuvky do usb (asi jako vysílač a přijímač), zastrčíš přijímač do usb a děláš normálně na pc, přívěšek (vysílač) máš u sebe (v kapse, na klíčích, na krku...), vše funguje normálně do chvíle, když se od kompu vzdálíš na víc jak 1 až 2 m, pak se přeruší spojení mezi vysílačem a přjímačem a přijímač přes usb port zablokuje komp. Když se přiblížíš zpátky, komp se odemkne. Jednoduché, triviální! :roll:
jessie.james
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od jessie.james »

jednoduche a trivialni je daleko vic nastavit sporic obrazovky s heslem. nac budes kupovat nejakou "hracicku", kdyz reseni je primitivni a zadarmo
Cpk
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cpk »

a co zahelsovat ucet a prepnut uzivatela,,??alebo Windows + L,?
sovicka
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sovicka »

Maxximm píše:...
jednoduché, triviální! pouze za tři tisíce korun!
(je to děláno pro podniky kde je to potřeba, nikoliv pro domácí použití kde to použiješ 2x denně)

jinak softwarově:
http://www.slunecnice.cz/product/NechMe-Pro/ (asi nejlepší český program čistě na tyto účely)
http://www.slunecnice.cz/product/Keyword/ (jednoduchý, ale funkční)
http://www.slunecnice.cz/product/Black-Screen/ (trochu starší, není třeba instalovat)
Francie ... sladká Francie
mimo
Začátečník
Začátečník

uz som to vyriesil

Příspěvek od mimo »

Riesenie som nakoniec nasiel.. ide o jednoduchy programcek WINLOCK. Pri prvom spusteni nadefinujem heslo a po dalsom uz je pocitac uzamknuty a na pozadi stahujem programy.
Rimmerr
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Rimmerr »

tak diky Winlocku jsem jendou musel reinstalovat cely system. byly to w98se, nejak se to nesneslo a z pocitace jsem zadny data nedostal...jen jsem povazoval za dobry tohle napsat
Odpovědět

Zpět na „Ostatní programy“