MS Flight Simulator 2002

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
bmobil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

MS Flight Simulator 2002

Příspěvek od bmobil »

Muze mi nekdo poradit jak se to hraje!!! :shock: Uz dlouho sem si chtel koupit dobry letadla tak jsem investoval celych 299,- za ten flight sim. Zatim to hraju na klavesce ale mam v planu koupit aspon Genius F-23. Potrebuju ale poradit. Uz jsem objevil jak se pohybuje s kamerou abych videl na letadlo a taky se mi podarilo vzletnout, nevim ale jak se to ridi na zemi. Teda ono to moc neposloucha ani ve vzduchu ale na zemi me to jede kam chce. Taky nevim kdyz zacinam a stojim na letisti kam mam letet, aspon smer a z jake runway. Da se zapnout nejaka mapa? Muze mi nekdo strucne napsat jaky klavesy se pouzivaji na rizeni letadla na zemi. Dik
..full throttle..
karf
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od karf »

heh. seznam použitejch kláves je někde v menu. je toho hafo moc.
plyn je tuším pgup pgdn
funkční klávesy ovládají plyn (F1-4) a klapky (F5-8). bez záruky. podpozek je G, brzda asi B. na zemi se to na klávesnici asi ovládalo na numerický.
spíš to ale nech na ten joystick. a co se f23 týče, tak se na něj raději vyprdni a kup si nějakej...dražší. mam s ním docela problémy a neni zrovna dvakrát přesnej.

//mapa se asi zapíná buď v menu nebo *. něco se taky zapínalo na ú ) ů § klávesách.

každopádně si projdi školu od začátku :roll:
note:HP Pavilion Gaming i7 10870H, 16gb, rtx 2060, 1tb OS: MS Windows 10 Home x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
prf.KuBA
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od prf.KuBA »

Tato hra je na klávesnici hratelná jen velmi obtížně. Investice do kvalitního joysticku nebo i gamepadu se určitě vyplatí. Flight Simulator jsem hrál na Logitech Rumblepad a díky 360° kloboučkům nahrazující celý joystick a parádním vibracím byl herní zážitek velmi simulativní. :)
Apple MacBook Pro 16" M1 MAX 24/32GB/1TB // Nillkin ProDesk Adjustable Laptop Stand // Apple Magic Keyboard & Logitech MX Master // Apple iPhone 13 Pro 512GB // Microsoft Xbox Series X + LG CX65 OLED
karf
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od karf »

jsem si nainstalil MS FS 2000.
p pauze
"." brzda - docela se hodí když přistáváš
s - kamera (kokpit, věž, pohled na letadlo)
funkční klávesy jak jsem psal
numerická kl - pohledy
ovládání směrovky (a kola) si musíš nastavit v menu - já to měl na z ose na joysticku (f23) ale nějak se mi ho nepodařilo zkalibrovat, tak to špatě zatáčí doleva :-(
note:HP Pavilion Gaming i7 10870H, 16gb, rtx 2060, 1tb OS: MS Windows 10 Home x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“