Zdravim,
pouzivam Ghosta 9 uz nejakou tu dobu, a vzdy spokojen, az dosud. Ghosta pouzivam ho na zalohy serveru
Mam PATA disk 40GB IBM DeskStar rozdelen na C:\ 600MB(FAT), D:\ 4GB(NTFS),E:\ 34GB(NTFS). Vzdy jsem tento disk vyndal ze stroje dal do jineho kde jsou XP PF, a pripojil jako SECONDARY MASTER na SECONDARY SLAVE jsem umistil disk na ktery jsem chtel udelat mirror. V Ghostu jsem pouze zadal u disku C: "booting for OS" a "copy MBR" u ostatnich disku bez voleb. Vzdy to fungovalo bez problemu.
Dnes jsem si prinesl PATA disk Hitachi 80GB, udelam stejnou proceduru jak popisuji, ale kdyz tento novy disk vratim do stroje kde byl predtim ten 40GB tak windows nenastartuji. Pouze probehne klasicka obrazovka "windows 2000 se nacita" v dolnim casti a pak to zmizi a je cerno. Zkusil jsem stav nouze,tam vyskoci hlaska ze nemuze nebo je poskozen soubor NTOSKRLN.EXE Pokud ale tento 80GB disk dam do uplne jineho stroje, tak se windows 2000 nactou uplne normalne bez jedine chyby.
Pocitac na ktrema nejde rozchodit ten 80GB disk je rok stary, PIV 2.4 Celeron Socket 478,Chipset 865, setup disk normalne detekuje
Nevite nekdo kde je problem?
Diky
po mirroru disku windows nenaskoci
Moderátor: Loki5567
Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
- xkacerx
- Nováček

- Dony
- Středně pokročilý

- xkacerx
- Nováček

Update BIOSu radeji zkouset nebudu, ten pocitac je server, a kdyby nahodou byl nejakej problem, tak ja budu mit jeste vetsi problem.
Jinak na tvoji otazku "davas ten novy disk do toho puvodniho pocitace, ze ktereho si vzal ten originalni?" Jo, je to presne tak.
Napadla me jeste jedna vec, v patek jdu kupit novy disk Seagete 80 GB, zkusim udelat ten obraz na tento disk a uvidime jestli to pojede. Urcite dam vedet.
Jinak diky za rady
Martin
Jinak na tvoji otazku "davas ten novy disk do toho puvodniho pocitace, ze ktereho si vzal ten originalni?" Jo, je to presne tak.
Napadla me jeste jedna vec, v patek jdu kupit novy disk Seagete 80 GB, zkusim udelat ten obraz na tento disk a uvidime jestli to pojede. Urcite dam vedet.
Jinak diky za rady
Martin