TV karta Genius VideoWonder PRO TV

Foťáky, kamery, DVD a DivX přehrávače, TV karet, web kamery, satelity a dalších.

Moderátoři: CageJ, Dzin

Odpovědět
mersa
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

TV karta Genius VideoWonder PRO TV

Příspěvek od mersa »

Máte někdo zkušenosti s TVkartou Genius VideoWonder PRO TV?Chci si koupit nějakou obyč.kartu na PC jen pro sledování TV,ne pro nahrávání atd. a tato je vcelku levná.Navíc jsem se dočet na předchozí model TV karty GeniusVideoWonder III dost chvály.Nebo případně poraďte nějakou kartu do 1.500,-Kč.
[CZ]mike
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od [CZ]mike »

za tu cenu se prodava myslim pinnacle PCTV pro ,pinnacle v tomhle duveruji
Patton
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Patton »

Ten předchozí model geniuse byl opravdu vynikající, což o jeho následníku se říci nedá. Doporučuji se ptát po bazarech a shánět ten starší model.
Co se týká Pinnacle, všechny starší modely jsou dobré. Nedoporučuji kupovat modely s koncovkou "i" (50i, 310i, ...)
Ten, kdo nezná svojí minulost, je odsouzen si ji zopakovat.
Kdo dává přednost bezpečí před svobodou, ten je po právu otrokem.
Diktatura je moc opírající se o násilí a neomezená žádnými zákony. V.I. Lenin
Ignore list: Dex_Holland, facility
mersa
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mersa »

Díky za odpovědi.Myslím,že jsem na tutu TV kartu Genius PRO TV rezignoval.A co Leadtek WinFast TV 2000XP RC.Měla by to být nějaká okleštěná verze(jen TV karta bez příslušenství).Nepotřebuji dál.ovládání a zachytávat video.Chci jen TV kartu na příležitostné sledování TV v PC.Jde mi hlavně o citlivost tuneru a kvalitu obrazu.Pokud mi k ní můžete někdo něco sdělit,hlavně zkušenosti atd. budu vám vděčný.Děkuji.
Patton
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Patton »

Jestli Leadtek, tak "čistý" model Expert, nebo novější PVR2000 (podpora hardwarových kodeků).
V žádném případě nedoporučuji okleštěné verze. Na Tvfreaku s tím máme problémy.
Ten, kdo nezná svojí minulost, je odsouzen si ji zopakovat.
Kdo dává přednost bezpečí před svobodou, ten je po právu otrokem.
Diktatura je moc opírající se o násilí a neomezená žádnými zákony. V.I. Lenin
Ignore list: Dex_Holland, facility
mersa
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mersa »

Tak jsem nakonec po zvážení objednal Leadtek Winfast TV2000XP Expert,tak doufám,že budu spokojený.Uvidíme. :)
Kai-Yin
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Kai-Yin »

mersa píše:Tak jsem nakonec po zvážení objednal Leadtek Winfast TV2000XP Expert,tak doufám,že budu spokojený.Uvidíme. :)
Tak az ho budes mi zapojen a vyzkousis. hned sem napis prvni postrehy. Tuhle kartu mam take vybranou.
mersa
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mersa »

To:Kai-Yin-Takže Leadtek TV2000XP Expert zapojen a zprovozněn.Instalace jednoduchá a v pohodě.Delší dobu jsem zápasil se zvukem na českých stanicích(NOVA,PRIMA,CT1+2).Potom my nešly uložit stanice.Pomohla až instalace starších ovladačů.Teď je již vše Ok.Karta pracuje k mé plné spokojenosti,takže ti ji můžu doporučit.Kdyby jsi potřebovel pomoct s instalací,tak mi napiš. :D
Odpovědět

Zpět na „Digitální foto a video“