Mac adresa u ovislinku 5460AP
Moderátor: Don
- Peeta
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
Mac adresa u ovislinku 5460AP
zdravím, mám net přes wi-fi a jsem vázanej přes mac adresu,měl jsem zapojenej asus wl300g jako klienta a stačilo mac asresu nastavit u něj a pak už bylo jedno na kterým pc jsem se připojil.....teď mám toho ovise jako klienta a on si mac adresu klonuje ze siťovky na desce. problem je v tom že na jednom PC se ta odresa odmítá změnit. nevíte někdo jak to obejít??, popř. link na nějakej firmware kterej to řeší??
- mety
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
Jeho predchodca 1120 to mal vo funkcii Clone MAC Address:Ja osobne som tam daval hociaku adresu a fungovalo to bez problemov.ten novy ovis nemam vyskušany lebo je to nepodarok sam o sebe a ani moj provider ho nema v laske
.Tento ovis ma tiež v TCP/IP
/Basic tu funkciu.A pokial si to sam klonuje poďľa sieťovky na doske tak to ani nemože fungovať!!!Veď to by kolidovali mac adresy.Ale ak je to pravda čo hovoriš a maš win XP mac adresa sieťovky sa da zmeniť jednoducho.Otvoriš si sieťove pripojenia,daš konfigurovať adapter,a tam daš spresnene/nepišem to uplne do detailov,lebo xp nepouživam tak si to nepamätam do bodky/
.Bude tam okienko sieťova adresa a tam si zadaš aku chceš.použiť,OK ......... 
/Basic tu funkciu.A pokial si to sam klonuje poďľa sieťovky na doske tak to ani nemože fungovať!!!Veď to by kolidovali mac adresy.Ale ak je to pravda čo hovoriš a maš win XP mac adresa sieťovky sa da zmeniť jednoducho.Otvoriš si sieťove pripojenia,daš konfigurovať adapter,a tam daš spresnene/nepišem to uplne do detailov,lebo xp nepouživam tak si to nepamätam do bodky/
- Peeta
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
- pavduf
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Peeta
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
- mety
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
- pavduf
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Ovis se k providerovi hlásí svou MAC adresou. Nemusíš nic klonovat. Jen nahlásíš ISP MAC toho ovise.Peeta píše:Takže bohužel se jednalo o můj šťastnej kousek,už šel pod kytky.
Jenom mi někdo napište, jak je to u tohohle typu s těma adresama u toho klienta, jestli mu můžu dát libovolnou nebo si bude zase brát tu ze sit'ovky na desce. Řešim totiž jetli ho mám jen reklamovat nebo vyměnit.
To mety: zapojoval jsem jich již nškolik kusů a bez problémů
Toshiba Satellite