jaky poradny case koupit

Cokoli okolo skříní, jejich výběru, doporučení a problémů. Úpravy se řeší v sekci Casemodding.

Moderátor: L4mka

Cujo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Cujo »

mam ho taky a dneska bych bral lian li :D
Poplik
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Poplik »

no jenže on má určitou finanční hranici kterou by s lian-li určo překročil, navíc lianli namaj průhledný bočnice (nebo se pletu?) a taky se jejich vzhled nemusí líbit každýmu (i když maj něco do sebe)
WEEEEEEEEEEE!!
Nick
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Nick »

taky s tim pocitam, jde mi o co nejlepsi nasavani vzduchu a jeho vyfuk aby byl case vevnitr dobre chlazen

Abych to jeste doplnil, nepotrebuju v case velke mnozstvi vetracku, jde mi hlavne o hluk
Poplik
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Poplik »

Nick píše:jde mi hlavne o hluk
no tak se Sopranem si trefil do černýho, ten má hluku dost :twisted:
WEEEEEEEEEEE!!
Nick
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Nick »

to sem uz pochopil, vetracky se daj nahradit atd, jen nepotrebuju skrin typu Thermalrock kde je snad 5 vetraku

zktratka rozumne vypadajici skrin (zadny sileny vzhled) a dobre chlazeni (nasavani zepredu pres filtr a vzadu dobry vyfuk
Poplik
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Poplik »

já jen že je škoda kupovat skřín s 3ma větráčkama který pak budeš měnit
WEEEEEEEEEEE!!
Nick
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Nick »

tak doporuc nejakou skrin, pokud mozno v cerne barve s dobrym celnim nasavanim pres filtr a dobrym prostorem uvnitr. Pruhledna bocnice neni nutna
Poplik
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Poplik »

no ten Coolermaster Centurion (tušim 5)
WEEEEEEEEEEE!!
Nick
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Nick »

tenhle vypada dobre ale zas ta cena :(
http://www.pctuning.cz/index.php?option ... mitstart=0
tenhle vypada taky ok ale mam trochu strach jak to dobre nasava
http://www.pctuning.cz/index.php?option ... mitstart=4
Nicmene te CoolerMaster Centurion 5 CAC-T05 nevypada spatne ale mam strach z toho molitanu co je na bocnici nebo tam nekde. Zajimalo by me zda ma cooler master vepredu dvirka??
stanat630
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od stanat630 »

Já mám tuto skříň Cooler Master Stacker (STC-T01) http://www.coolermaster-europe.com/inde ... %20Stacker
Ve předu může být až 3x120mm fan (jeden máš automaticky, zbylé dva můžeš dokoupit), vzadu je výfuk 1x120mm fan (+můžou být ještě 2x80mm fany dole, kde je místo pro druhý zdroj). Nahoře je výfuk 1x80mm fan, v bočnici můžeš mít 1x80mm fan. Navíc jde dokoupit ještě ten Cross Flow Fan, který ti bude ofuckovat celou desku a můžeš ji do budoucna předělat na BTX. Skříň můžeš dát na kolečka - lepší manipulace+na dně skříně je mřížka, skrz kterou ti bude lépe proudit vzduch. Za těch 4500,-Kč to stojí ( velká a prostorná, Scythe Ninju tam dáš v poho). Prostě spokojenost NEJVĚTŠÍ :lol:
CPU: AMD Phenom II X4 965 3.4GHz| MB: ASUS M5A99X EVO soc. AM3+ | RAM: Kingston HyperX Blu XMP 8GB (kit 2x 4GB) 1600MHz | GPU: Sapphire Radeon HD 4850 Vapor-X 1024MB | Cool: BOX chladič CPU | PSU: Enermax Liberty 500W | HDD: WD Raptor 34gb + Hitachi T7K250 SATA II + 1TB Samsung | Case: CoolerMaster Stacker STC-T01 | DVD: LG GSA-4167B, fw.DL13 | MYŠ: RAZER Naga + RV-1001 eXactMat | WebCAM: LOGITECH QuickCam® Pro 5000 | LCD: 22" Dell UltraSharp 2209WA 1680 x 1050 |
Nick
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Nick »

trochu drazsi :( ja tak max do 3000Kc

tak nejspis budu brat tuto
http://www.coolermaster-europe.com/inde ... rion%20532
zde je kolegyne bez" free tools"
http://www.coolermaster-europe.com/more ... ial=RC-530

akorat ten kos s diskama je otocenej a zajima me jak kolem toho proudi vzduch ale snad je predni panel taky s prachovym filtrem, nic tam nepisou
stanat630
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od stanat630 »

Nick píše:trochu drazsi :( ja tak max do 3000Kc

tak nejspis budu brat tuto
http://www.coolermaster-europe.com/inde ... rion%20532
zde je kolegyne bez" free tools"
http://www.coolermaster-europe.com/more ... ial=RC-530

akorat ten kos s diskama je otocenej a zajima me jak kolem toho proudi vzduch ale snad je predni panel taky s prachovym filtrem, nic tam nepisou
Původně jsem toho CM Centurion 530 chtěl taky,ale vzal jsem toho Stackera. Tato skříň vypadá dobře, myslím že chybu neuděláš :D
CPU: AMD Phenom II X4 965 3.4GHz| MB: ASUS M5A99X EVO soc. AM3+ | RAM: Kingston HyperX Blu XMP 8GB (kit 2x 4GB) 1600MHz | GPU: Sapphire Radeon HD 4850 Vapor-X 1024MB | Cool: BOX chladič CPU | PSU: Enermax Liberty 500W | HDD: WD Raptor 34gb + Hitachi T7K250 SATA II + 1TB Samsung | Case: CoolerMaster Stacker STC-T01 | DVD: LG GSA-4167B, fw.DL13 | MYŠ: RAZER Naga + RV-1001 eXactMat | WebCAM: LOGITECH QuickCam® Pro 5000 | LCD: 22" Dell UltraSharp 2209WA 1680 x 1050 |
Nick
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Nick »

stanat630 píše:
Nick píše:trochu drazsi :( ja tak max do 3000Kc

tPůvodně jsem toho CM Centurion 530 chtěl taky,ale vzal jsem toho Stackera. Tato skříň vypadá dobře, myslím že chybu neuděláš :D
co myslis je ten predek u Centurion 530 a 532 cely predek jako odklopny panel do boku nebo se daj zaslepky na mechanky vyndat a jak to maj vyreseny s filtrem vepredu
tribula
Nováček
Nováček

Příspěvek od tribula »

Nick píše:
stanat630 píše: co myslis je ten predek u Centurion 530 a 532 cely predek jako odklopny panel do boku nebo se daj zaslepky na mechanky vyndat a jak to maj vyreseny s filtrem vepredu
Tie CM 530 a 532 nemajú odklopné dvierka. Majú 5 pozícií na mechaniky a každá záslepka by sa mala dať vybrať. Tie záslepky sú dierkované a na každej je znútra namontovaný molitan, ktorý slúži ako filter. Je to vyriešené úplne presne ako pri CM Centurion 5, ktorá bola recezovaná aj tu na pctuningu... btw rozdiel medzi CM 530 a 532 je aj v tom, že 532 nemá odklopné prvé dve záslepky pre mechaniky.
Nick
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Nick »

Dik. Stahl sem si manual :D ke case C532 a tam uz to bylo nejak naznaceno.Rozdil mezi C530 a C532 sem se koukal na web vyrobce al nevedel jsem jakto prelozit tu cast textu. Tu recenzi na Centurion 5 sem cetl ale predni panel vypadal jako celek. Nechtel sem case s dvirkama. Tak nevim jaky rozdil muze byt mezi 8 a 12cm vetrakem. V tom Centurion 5 to fouka pekne pres disky ale u Centurion 532 nevim jak dobre proudi ten vzduch
tribula
Nováček
Nováček

Příspěvek od tribula »

No tak to veru neviem ani ja. Ja sa práve rozhodujem či pôjdem do CM 5 alebo zoberiem nejakého chiefteca. Pri CM váham pretože je rozmerovo rovnaká ako moje súčastná bedňa a je to tam tak... nakope. Od toho Chiefteca ma ale odrádza že som sa dočítal na jednej diskusii že v tých kolajničkách hrkocú hdd. Keby sa dala zohnať CM 532 tak idem do nej, pretože je rozmerovo celkom rozumná...
Neller
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Neller »

jen by me zajimalo kde chcete tu CM532 sehnat, pac ja jsem ju doposud nevidel ani na caseking.de ani u fopc.cz kde dovazeji skrine od Coolermasteru!

jinak ja bych taky bral tu CM532 a prvni o so bych se snazil, by asi bylo otoceni toho kose na HDD, tak aby byl jako ve starych skrini-proste klasicky ulozenej.

ps: jinak co me slibuji ve FOXu tak jim maji prijit skrine od CM ted nekdy v Lednu, ale jaky tam budou me nerekli, takze mozna tam CM 532 ani novej stackej 830 nebudou:-(
\\PC a všechny znalosti HW šly bokem. Nyní prodávám koupelny.//
Nick
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Nick »

Ja vim je trochu problem s dostupnosti. U czechcomputer je zase tusim nepodejna ale co se da delat. Autorzizovani distributori pro CR jsou www.levi.cz a www.proca.cz - ta je ale v likvidaci. Zkusim rict znamymu a uvidime
tribula
Nováček
Nováček

Příspěvek od tribula »

No tak, ja som sa vzhľadom na to že CM532 je nedostupná a CM 5 je dosť vnútri "tesná" rozhodol že kúpin Chieftec LBX-03B http://www.alzasoft.sk/DetailPage.asp?D ... d=18842945. Bude to trošku drahšie ale je rozmerovo neporovnateľne priestrannejšia a je tam aj kvalitný 400W zdroj.
tribula
Nováček
Nováček

Příspěvek od tribula »

a čo takto to objednať cez www.pixmania.cz ? je samozrejme aj slovenský klon. Tie ceny sú tam úplne bezkonkurenčné a majú dokonca skladom aj CM 530. na foxpc už sú pri CM530 a CM532 90 dňové dodacie doby. inak, dopisoval som si s nimi a poradili mi aby som si objednal CM5, pretože podľa nich je rozdiel medzi CM5 a CM530-2 iba vo vzhľade!?!? no tak to ja veru neviem, či majú pravdu... :)
Odpovědět

Zpět na „Počítačové skříně“