Panel - Nástroj pro konfiguraci

Operační systémy Windows 98, 2000, XP, 2003, Vista a další.

Moderátor: Loki5567

Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Odpovědět
wendy
Začátečník
Začátečník

Panel - Nástroj pro konfiguraci

Příspěvek od wendy »

Podle jednoho (viděl jsem jich vícero) článku pro optimalizaci WinXP jsem "vypnul" některé doporučené systémové služby, ale teď se mi po restartu vždy objeví panel "Nástroj pro konfiguraci" a z něj je zřejmé, že jsem tím přešel z "Normálního spuštění" do režimu "Výběrové spuštění".

Je možné otvírání onoho panelu potlačit?
Když budu potřebovat se do něj podívat, mám k tomu přece příkaz Spustit-msconfig.

Některé články uvádí desítky položek z oněch služeb i s doprovodným objasněním "proč" a chystám s tyto články poctivě pročíst, než budu v úpravách pokračovat. Žádné výrazné urychlení systému sice neregistruju, ale pro jakýsi "dobrý pocit" to zřejmě udělám.

Nejsou k takovým úpravám vhodnější speciální "tvíkovací" programy?
johny128
Začátečník
Začátečník

Re: Panel - Nástroj pro konfiguraci

Příspěvek od johny128 »

Pokial sa nemylim tak v tom okienku mas na vyber ze nezobrazovat toto upozornenie alebo take nieco :?
wendy píše:Nejsou k takovým úpravám vhodnější speciální "tvíkovací" programy?
jj :) asi najlepsi mi pride tuneup utilities(uz vo verzi 2k6), potom x-setup
http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=27565 , skus, lepsie ako hrabat sa v tom takto :oops:
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

používám na tohle TuneUp Utilities 2004 (novou verzi nějak nemám potřebu zkoušet), x-setup mi těžce nesedl, působí o třídu míň profesionálně

viz http://www.pctuning.cz/index.php?option ... &Itemid=41
ignorelist: kremrole a dezoláti
Odpovědět

Zpět na „Operační systémy Microsoft“