Rise of nations - multiplayer

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
BUG
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Rise of nations - multiplayer

Příspěvek od BUG »

uz sme zkouseli RON na ruznejch sestavach (vetsinou winXP) a vzdycky se nam to po par minutach zacne skubat - pritom mame docela dobry stroje...ta hra mi prijde ocividne dost blbe napsana, ma nekdo jiny zkusenosti?
cet sem ze chtej delat datadisk, snad to tam vychytaj
tUrbine
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Rise of nations - multiplayer

Příspěvek od tUrbine »

BUG píše:uz sme zkouseli RON na ruznejch sestavach (vetsinou winXP) a vzdycky se nam to po par minutach zacne skubat - pritom mame docela dobry stroje...ta hra mi prijde ocividne dost blbe napsana, ma nekdo jiny zkusenosti?
hravali sme to v herne bez vetsich problemu
ASUS M2NBP-VM CSM - AMD Athlon 64 X2 4800+ EE@3,0GHz(240*12,5) + Box - Sapphire HD4850 512MB - 4x512MB DDR 800MHz A-Data - 19" ASUS MB19SE - Seagate 160GB - NEC ND-1300A - 400W zdroj
Adamsquare
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: Rise of nations - multiplayer

Příspěvek od Adamsquare »

BUG píše:uz sme zkouseli RON na ruznejch sestavach (vetsinou winXP) a vzdycky se nam to po par minutach zacne skubat - pritom mame docela dobry stroje...ta hra mi prijde ocividne dost blbe napsana, ma nekdo jiny zkusenosti?
jj, tak to nejsme jenom dva, ale stává se to snad každýmu koho znám... nebejt toho, že už se mi to stávalo u Age of Mythologa (i love microsoft :roll: ) tak bych comp rozkopal.
Stáhnul jsem si novej patch 1.03 a je z 99% po problémech. To jedno procento znamená, že se mi to ještě jednou stalo... tak sem to na značně nas*anej pauznul... asi za 10 vteřin to pustil a od tý doby se mi to nestalo. Nahrál sem toho dost, takže můžu říct, že těch 99% aspon u mě platí. :)
Acer A15 | AMD Ryzen 5 8640HS | 16GB 5600MHz | R760M | 512GB WD Blue SSD | Seagate 2TB | W11Pro | MX5500 Revolution | Acer B346CK 34" IPS
Borg2of3
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Borg2of3 »

Deje se to taky nekomu kdo nema grafiku ATI? Me na GeForce se to nedelo.
My jsme borg. Budete asimilováni!
AMD Athlon II X4 631, Sapphire HD 6570 Ultimate 1GB DDR3, Asus F1A75-M PRO - AMD A75, Corsair Vengeance 8GB (2x4GB) DDR3 1866, SSD OCZ Vertex 3 - 60GB, WD Green 500GB, OCZ zdroj ZS Series 550W 80 PLUS Bronze, CoolerMaster Hyper TX3, Sweex LW322 Wi-fi síťová karta PCI, CoolerMaster Elite 343 (RC-343-KKN1), Samsung SH-222AB SATA, Čtečka karet I-BOX 62w1 + USB, Microsoft Windows 7 Home Premium CZ 64bit OEM, Logitech Wireless Desktop MK320 CZ, Philips 246EL2SBH - LCD monitor 24"
[CZ]mike
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od [CZ]mike »

omlouvam se ,ze vytahuju 1rok stary thread ,ale tahle hra me chytla. Kdyby nekdo byl ochotny s verejnou IP adresou rad bych si zahral!

PS: pokud nebude verejna nevadi ,existuje prece hamatchi :wink:
Mican
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mican »

Ne žebych tu hru nějak mimořádně ovládal, je to pro mě ale ta nejlepší RTS. Mám veřejnou IP a klidně s tebou hru dám, raději ale nějakou kooperativní variantu :-).
i7-920, Gf 8800GTS, 6GB RAMěti, hodně disků, videokarta, joypad, Nintendo DSi, Nintendo Wii, XBox360.
Icy_DeaD
Černá karta
Černá karta

Příspěvek od Icy_DeaD »

ja bych s vama dal taky :)
Xfiler
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xfiler »

taky bych zahral, taky mam verejnou IP, napiste...
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“