DelphiX, 3DSMAX, Cinema4D
- Angel6
- Nováček

DelphiX, 3DSMAX, Cinema4D
cau lidi shanim znale osoby s programovacim jazykem DelphiX, nebo 3DSMAX mate-li zajem tak se ozvete.
Pro upresneni ... s kamosem zacit vytvaret hry, jsme na dobre urovni ze stranky programovani, tak i te grafiky a chcem to nejak vyuzit takze pokud mate nekdo zajem tak me kontaktujte ... diky
Pro upresneni ... s kamosem zacit vytvaret hry, jsme na dobre urovni ze stranky programovani, tak i te grafiky a chcem to nejak vyuzit takze pokud mate nekdo zajem tak me kontaktujte ... diky
Naposledy upravil(a) Angel6 dne pon 9. led 2006, 21:21, celkem upraveno 2 x.
- Axis
- Začátečník

-
- Angel6
- Nováček

hmm prave chcem sjednotit pouze se zamerim na tyto dva programy(Python, 3DSMAX) jsou nejlepsi ve svych tridach, CINEMA 4D znam ale ta neni az na takove urovni jako 3DMAX, ma sice plno fci,... mno muzu o tom ale premyslet, ale na druhou stranu modelovani je stejne at je jakykoliv program, zalezi na funkcich a pokud jde o ne je 3DMAX nejvhodnejsi.
- Axis
- Začátečník

-
Angel6 píše:hmm prave chcem sjednotit pouze se zamerim na tyto dva programy(Python, 3DSMAX) jsou nejlepsi ve svych tridach, CINEMA 4D znam ale ta neni az na takove urovni jako 3DMAX, ma sice plno fci,... mno muzu o tom ale premyslet, ale na druhou stranu modelovani je stejne at je jakykoliv program, zalezi na funkcich a pokud jde o ne je 3DMAX nejvhodnejsi.
Neber toto ako vnucovanie, ale ako osvetlenie faktov..
Tieto dva programy su obidva na takej istej urovni (= da sa z obidvoch tytchto programoch vydat take iste modely, na takej istej urovni), avsak s tym ze 3d max je robeny hlavne pre profikov, a ma aj vacsiu podporu v podobe pluginov atd. Avsak Cinema ho v tomto dobieha, nabera hlavne na pocte userov, kedze 3d modelovanie sa podla mna cim dalej dostava aj k ne-profikom... a s tymi funkciami, ako som povedal, vsetko co sa da spravit v 3d maxe, da sa spravit aj v Cineme.. o tomto som sa rozpraval s kamaratom, profesionalnym grafikom a ten by ti povedal to iste
- Joži
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Angel6
- Nováček

ano souhlasim s tebou v cem vyvojari pracuji je jen jejich vec kazdy uprednostnuje neco jineho co jsem kdysi zkousel i Cinema 4D tak se mi tam nelibila paleta barev kterou pouzival, u maxu se mi zda ze ma mnohem zivejsi barvy, asi rok jsem zkoumal nastroje pro 3D grafiku a zjistil jsem ze max je nejidealnejsi, proto jej pouzivaji i tvurci prednich her, tedy pokud nepouzivaji sve vlastni zeAxis píše:..., a ma aj vacsiu podporu v podobe pluginov atd. Avsak Cinema ho v tomto dobieha, nabera hlavne na pocte userov, kedze 3d modelovanie sa podla mna cim dalej dostava aj k ne-profikom... a s tymi funkciami, ako som povedal, vsetko co sa da spravit v 3d maxe, da sa spravit aj v Cineme.. o tomto som sa rozpraval s kamaratom, profesionalnym grafikom a ten by ti povedal to iste
- Angel6
- Nováček

- Axis
- Začátečník

-
- Axis
- Začátečník

-
No s tymi farbami, to zalezi od vela veciAngel6 píše:ano souhlasim s tebou v cem vyvojari pracuji je jen jejich vec kazdy uprednostnuje neco jineho co jsem kdysi zkousel i Cinema 4D tak se mi tam nelibila paleta barev kterou pouzival, u maxu se mi zda ze ma mnohem zivejsi barvy, asi rok jsem zkoumal nastroje pro 3D grafiku a zjistil jsem ze max je nejidealnejsi, proto jej pouzivaji i tvurci prednich her, tedy pokud nepouzivaji sve vlastni zeAxis píše:..., a ma aj vacsiu podporu v podobe pluginov atd. Avsak Cinema ho v tomto dobieha, nabera hlavne na pocte userov, kedze 3d modelovanie sa podla mna cim dalej dostava aj k ne-profikom... a s tymi funkciami, ako som povedal, vsetko co sa da spravit v 3d maxe, da sa spravit aj v Cineme.. o tomto som sa rozpraval s kamaratom, profesionalnym grafikom a ten by ti povedal to iste... jinak mohl by jsi mi ukazat neco co umis?
A co viem? Nic
- Angel6
- Nováček

- Joži
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- €agle
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Jj, Blender rulezzz
Imho s 30denim trialem 3dsmax (ve kterym afaik ani nejde exportovat) nemas sanci neco vetsiho vytvorit. Plna verze za 100000 asi nepripada v uvahu a jak je to se studentskou verzi nevim. Blender mozna neni az tak user friendly, ale je zdarma, umi toho taky dost (a co neumi se da doprogramovat) a na tvorbu modelu do her plne postacuje...
Eagle3D Engine under developement
Hledáme do firmy schopného ASP/VB.NET/C# programátora, více po SZ
- Angel6
- Nováček

ja verim v budoucnost tak jako VS 2005 ktera ma podobnou hodnotu jako MAX taky microsoft vydava free pro nove vyvojare, ci i windows planujou free verzi, tak casem vydaji i MAX free pro me
ale exporty tam jdou v pohode, jde o to jenom vedet jak ja uz s tim delam 3 roky takze vim co jde a co nejde, navic jestly zante Battlefield Vietnam tak ta hra byla delana v MAXu poznate to kdyz si tu hru nainstalujete tak se vam v maxu otevrou dalsi moznosti kde mate modely(letadel, zbrani, aut,...), atd.
- Angel6
- Nováček

Takze pro nejaky zajem chci uvest detaily...
Inspirace: World of warcraft(nejpopularnejsi hra sveta, v jedne chvily zaznamenano pres 10 mil. hracu online ve hre)
Typ: dopracovavame se ke znalostem aplikaci typu server klient, takze mame skoro hotovy znaly zaklad a muzeme pokracovat
Programy:3DSMAX(zakladatel, 3D grafiky[tak jako na windows si kazdy stezuje tak ho i kazdy pouziva 80% lidi pouziva windows, narazim ze je nejstarsi a tedy toho nejvic umi sice nekteri pochybuji, ale je to tak]), Python(nejlepsi programovaci jazyk, nezije dlouho a preci se radi mezi elitu)
predpoklady: jsme 2 zakladatele a shanime podporu lidi kteri by mely taky zajem, samozrejme zacneme u neceho jednodussiho
Uvazujem: pokud by bylo vice lidi se zajmem s jinym programem muzeme udelat odvetvi ci popr. hledat nejake kompilatory z programu do programu
pokud by jste mely zajem tak mi napiste bud e-mail nebo PM popr. s ukazkami vasich praci, diky
Inspirace: World of warcraft(nejpopularnejsi hra sveta, v jedne chvily zaznamenano pres 10 mil. hracu online ve hre)
Typ: dopracovavame se ke znalostem aplikaci typu server klient, takze mame skoro hotovy znaly zaklad a muzeme pokracovat
Programy:3DSMAX(zakladatel, 3D grafiky[tak jako na windows si kazdy stezuje tak ho i kazdy pouziva 80% lidi pouziva windows, narazim ze je nejstarsi a tedy toho nejvic umi sice nekteri pochybuji, ale je to tak]), Python(nejlepsi programovaci jazyk, nezije dlouho a preci se radi mezi elitu)
predpoklady: jsme 2 zakladatele a shanime podporu lidi kteri by mely taky zajem, samozrejme zacneme u neceho jednodussiho
Uvazujem: pokud by bylo vice lidi se zajmem s jinym programem muzeme udelat odvetvi ci popr. hledat nejake kompilatory z programu do programu
pokud by jste mely zajem tak mi napiste bud e-mail nebo PM popr. s ukazkami vasich praci, diky
- €agle
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Jenom aby bylo jasno, ja o 3dsmax rozhodne nepochybuji, je to skutecne to nejlepsi, co si muze vyvojar prat. Jedinou nevyhodou je opravdu vysoka cena. Pokud to s vyvojem her myslite vazne, tak se ta investice vyplati. Blender je zajimava pouzitelna alternativa zadarmo, pro zacatek dostacujici. 
- Angel6
- Nováček

no takze koukni oba dva studujem takze tak moc vazne to neni, chceme to zkusit nadeji mame a docela velikou ale jsme dva a trvalo by nam to dlouho takze by to chtelo takovou undergroundovou organizaci kde by se lidi jako my mohly takhle pripravovat do zivota a kdyz to udelame a dobre tak verim ze investice do MAXu za 100K Kc bude dobrou investici, ale hned to taky neudelame a pak uz to muze byt pro zacatecniky treba free
jako VS 2005 
- Angel6
- Nováček

- €agle
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
No a ukoncenim diskuse o modelovacich programech se tu z toho stava obycejny inzertni thread, ktery nikomu s nicim neporadi, a proto bude za nedlouho presunut do propadliste dejin.
lock, sd - jen inzerce, zadny problem k reseni a diskusi
lock, sd - jen inzerce, zadny problem k reseni a diskusi