Zvýšení výkonu graf. karty.
Moderátoři: Walker1134, Wilik
- vendelin.v
- Nováček

-
Zvýšení výkonu graf. karty.
Dobrý večer,
moc bych vás chtěl poprosit o radu při zvýšení výkonu grafické karty. Mám NVIDIA GeForce4 MX 440, 64MB, AGP 8x. Jak to jde provést? Jestli vůbec???
Díky
moc bych vás chtěl poprosit o radu při zvýšení výkonu grafické karty. Mám NVIDIA GeForce4 MX 440, 64MB, AGP 8x. Jak to jde provést? Jestli vůbec???
Díky
vasek
- Thellwin
- Administrátor

- Jan Machalík
- Mírně pokročilý

Myslim ze u teto karty je zbytecne taktovat, vetsina her ti na ni beztak nepujde, a kdyz uz pujde, tak mizerne, samozrejme si polepsis, ale vono je vcelku jedno jestli mas 18 nebo 23 fps, tahle karta uz se proste do pc nehodi, ledatak do kancelare 
SilentiumPC Regnum RG6V ARGB | Asus TUF Gaming B550M-Plus | AMD Ryzen 5 3600X | 16GB DDR4 Patriot Blackout 3600MHz CL17@3733MHz CL16 | ASRock Radeon RX 5600 XT D2 | Samsung 980 Pro Nvme 512GB | Crucial MX500 1TB SATA | Toshiba 3TB | Corsair TX750 | ARCTIC Liquid Freezer II 360 |
- Boin
- Začátečník

-
- kent@ur
- Nováček

- Digitaldoom
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Re: Zvýšení výkonu graf. karty.
jde to ale absolutně tím nic nezískáš ...tedy nic potzorovatelného v dešních hrách ... ta karta bohužel nepodporuje řadu věcí takže co ti naní nejde už nepude ... zvýšit výkon není kde ta karta byla slabá už při uvedení na trh .... pokud máš AGP tak výkon zvíšíš tím že pořídíš levně R9550 pokud se to teda vyplatí všeobecně k sestavěvendelin.v píše:Dobrý večer,
Díky
- Boin
- Začátečník

-