ak niekto viete ako to vyriesit tak prosim napiste. diky moc.
Strong DC++ nefunguje ked bezi HAMACHI
Moderátor: Don
- Othrondir
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Strong DC++ nefunguje ked bezi HAMACHI
caute. mam vyssie uvedeny problem... skratka ak mam pustene Hamachi a pustim pri tom Strong DC++ (RC9f2) tak mi najde huby, pripoji sa ale nefunguje hladanie a ani ja a ani odo mna nikto nemoze nic stahovat. ked som sa pozrel na IP v DC++ ukazovalo namiesto mojej klasickej IP 84.xxx.xxx atd. IPcku z Hamachi, teda 5.14.xxx atd. neviete preco DC taha IP z Hamachi a nie normalne z modemu ci odkial to vlastne ma?
- johny128
- Začátečník

- NoTHX
- Středně pokročilý

-
do nastavení dopiš IP co ti řekne http://whatismyip.com
- Othrondir
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
jo diky to poznam ale ja mam taku IP co sa meni... neviem ako to funguje ale mam Slovak telecom (ST-DSL). no ta IPcka sa mi niekedy trocha zmeni - nejake cisla... no a zakazdym to dopisovat do toho policka sa mi nechce...NoTHX píše:do nastavení dopiš IP co ti řekne http://whatismyip.com
2 johny128: no Stronga menit nechcem uz som si nanho zvykol... pouzivam ho pol roka a lubi sa mi... tak hladam alternativu pre tento problem...
- Axis
- Začátečník

-
no potom je tam odfajknutie ze pri kazdom starte strongu ti cekne ipcku a tu tam nahodi,namiesto toho aby si musel ju zakazdym pisat.. avsak neviem ktoru ipcku tam nahodi, ci skutocnu, alebo z Hamachi. Ale myslim ze za pokus to stojiOthrondir píše:jo diky to poznam ale ja mam taku IP co sa meni... neviem ako to funguje ale mam Slovak telecom (ST-DSL). no ta IPcka sa mi niekedy trocha zmeni - nejake cisla... no a zakazdym to dopisovat do toho policka sa mi nechce...NoTHX píše:do nastavení dopiš IP co ti řekne http://whatismyip.com
2 johny128: no Stronga menit nechcem uz som si nanho zvykol... pouzivam ho pol roka a lubi sa mi... tak hladam alternativu pre tento problem...
- Othrondir
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
tu z Hamachi.. to je ten problemAxis píše:no potom je tam odfajknutie ze pri kazdom starte strongu ti cekne ipcku a tu tam nahodi,namiesto toho aby si musel ju zakazdym pisat.. avsak neviem ktoru ipcku tam nahodi, ci skutocnu, alebo z Hamachi. Ale myslim ze za pokus to stojiOthrondir píše: jo diky to poznam ale ja mam taku IP co sa meni... neviem ako to funguje ale mam Slovak telecom (ST-DSL). no ta IPcka sa mi niekedy trocha zmeni - nejake cisla... no a zakazdym to dopisovat do toho policka sa mi nechce...