Maxtor 250GB 16MB cache NCQ

Pevné disky a SSD, optické a výměnné mechaniky, řadiče IDE, SCSI, SATA a jejich nastavení.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

Odpovědět
Wizardek
Začátečník
Začátečník

Maxtor 250GB 16MB cache NCQ

Příspěvek od Wizardek »

mam dost specificky a dost divny problem a jsem z něho psychicky i fyzicky na dně... mam novy komp opteron na dfi desce s 1Gb ram a tento disk ... už při instalaci winu jsem se zapotil jak svina bo to furt delalo nějake potiže s diskem při prověřovaní...
No ale ted uz mam winy rozjete vše nainstalovane ted sem rozjel i wifi..for je ovšem v tom že když počitač restaruju tak win nenajede, prostě skonči na černe obrazovce.. nechapu co to ma za logiku ale když přehodim sata kablik na desce do jine zdiřky tak win najede..zase vypnu nenajede zase přehodim najede..sem z toho na prašky..poradte co s tím, jestli to je na reklamaci nebo jen nějake nastaveni v biosu. :sad:
Asus M2N32-Sli DX, AMD X2 4400 EE Brisbane @ max OC 3,1 GHz, A-Data Vitesta 800+ EE 2GB, Saphire x1950 GT @ 600/1600 , Hitachi 160 GB , Maxtor 250GB, Optika LG DVD-RW Sata + ukrutne chlazení
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

Opteron na DFI.. nemas tam Nforce4...?
Pak by se te totiz mohlo tykat tohle... :(
http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=49126
Wizardek
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Wizardek »

hmm to jsem uz zjistil taky že mam tento problem.. a řešim ho tak že pokud restartuju tak ho vypnu necham na 10s schladnut a on si to rozmysli a najede.. to je finta co!! sem tak trochu ještě amater jde nějak updejtovat fiemware aniž bych musel použit FDD..fdd už totiž asi dost dlouho dobu nevlastnim. a ještě se chci zepzat tam se borci bavili že pomaha vypnou NCQ ale ja to nenašel kde se to da vypnout taky bych to rad zkusil. :D
Asus M2N32-Sli DX, AMD X2 4400 EE Brisbane @ max OC 3,1 GHz, A-Data Vitesta 800+ EE 2GB, Saphire x1950 GT @ 600/1600 , Hitachi 160 GB , Maxtor 250GB, Optika LG DVD-RW Sata + ukrutne chlazení
Johnyzz
Nováček
Nováček

...

Příspěvek od Johnyzz »

Kód: Vybrat vše

http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=49126

tady je diskuze o tvem problemu
Odpovědět

Zpět na „Disky, mechaniky a řadiče“