Konfigurace AP ovislink

Problematika připojení - hardware i software.

Moderátor: Don

Odpovědět
karamba
Nováček
Nováček

Konfigurace AP ovislink

Příspěvek od karamba »

Zdravim
Doma mam v okne ovislink 1120AP v rezimu client a s tim jsem pripojen na AP poskytovatele inetu. Ovise mam pak pripojeneho k notebooku kabelem.

Koupil jsem si PCMCIA wi-fi kartu http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=34027 a chtel bych se konecne zbavit toho kabelu mazi ovisem a notebookem,ale nevim jak to nakonfigurovat.

Te wi-fi karte jsem nastavil IP a vsechny ostatni udaje jako na pevne sitovce i WEP a heslo jsem nastavil jako v ovisovi,ale bohuzel k ovisovi se nepripojim.

Nejsem si vubec jist jestli ma v tomto pripade ovis byt v rezimu client nebo AP. Mel by umet i rezim repeater, coz si myslim, ze by melo byt to co potrebuji, jen nevim jak ho v rezimu client zprovoznit.

Dekuji za kazdou radu.
pavel.minarik
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavel.minarik »

to jaksi nepude, když je client, tak se k němu nemůžeš po wifi připojit, ale musel bys mít třeba bezdrátovej router, do jeho wan portu šupnout toho ovise a připojovat se po wifi k němu
Pavel Minarik @ Dell Latitude 7300 (bohužel moc topí, nedoporučuju)
pavduf
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavduf »

pavel.minarik píše:to jaksi nepude, když je client, tak se k němu nemůžeš po wifi připojit, ale musel bys mít třeba bezdrátovej router, do jeho wan portu šupnout toho ovise a připojovat se po wifi k němu
Nebo mít ještě jednoho ovise v modu AP.

WDS toi nepůjde, musel by to mít i ISP.
Toshiba Satellite
Odpovědět

Zpět na „Sítě, modemy a Internet“