mam dost zavazny problem. Vzdy ked zapnem komp a dostanem sa do windowsu pri nabiehani (ked sa zobrazuju ikonky) sa mi sekne komp. Asi po siestych restartoch win nabehne ale ked otvorim napr. Tento pocitac tak sa opat sekne a po chvili sa restartne. Ked nastavim vo vlastnostiach zobrazovania 16bitovu hlbku farieb tak je to lepsie ale po par minutach sa to opat sekne. Ked nastavim hardwareovu akceleraciu na minimum tak to ide v pohode asi tak hodinu a znova sa to sekne. Vzdy po restarte mi ukaze chybove hlasenie ze: "The driver for NVidia GeForce PCX5750 is probably responsible for system instability" Grafiku som dal reklamovat dali mi novu ale nepomohlo.Skusal som davat hocijake ovladace ale ani to nepomohlo. Mam doma dva zdroje ale ani na jednom to nejde v pohode. Neviete v com by to mohlo byt ??? Myslite ze by to mohlo byt doskou ??? Moj komp: MB Foxconn 915A03-P-8LRS (Chipset 915P, PCIexpress...) , Procesor Intel Pentium 4 Prescott 3.0Ghz 1MB cache,VGA Nvidia Inno 3D GF PCX5750 256MB, HDD WD160Gb,RAM DDRAM 512MB, Creative Sound Blaster Live! 5.1 ... Dik za pripadne rady
//mhl, přesun z desek, změněn název threadu