GF 6600 GT s pasivním chlazením

Grafické karty s libovolným GPU firmy nVidia (např. Riva, GeForce).

Moderátoři: Walker1134, Wilik

Black_Arrow_CZE
Nováček
Nováček

Re: GF 6600 GT s pasivním chlazením

Příspěvek od Black_Arrow_CZE »

-Miky- píše:Chtěl bych si koupit tuhle grafiku od Gigabyte http://www.alfacomp.cz/php/zbozi.php?ak ... arch=&vyr=
láká mě hlavně vysoká frekvence pamětí 1120 MHz a pasivní chlazení takže TICHO
Nemáte s ní někdo nějaký zkušenosti ? Mám obavy jestli právě ten pasiv není překážka k taktování aby to stačil uchladit.
Nebo radčí jít do LeadTek GF 6600GT ? Dík

... tuhle kartu mám a šlape v poho. Teplota taky v normálu. Jinak taktovat jsem zkoušel, ale nic moc, ono ten pasiv na to není ani stavěný, ale v základu slušná, a hlavně tichá karta...
My PC: Phenom II X4 955, 4gb DDR3 1600 Ram, Gigabyte AMD 785G, ATI 5770 1GB DDR5 ASUS, 2.5 TB HDD, 22"LCD, Sound Blaster Audigy II platinum EX...

Hrát se na tom dá ;)
Highlander
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Highlander »

EfineSS píše:Ten pasiv se samozrejme sam neochladi... Teplota 118C neni nemozna, pokud ve skrini neni zadny pruvan... Pokud mas v PC nejakou pasivne chlazenou komponentu, tak musis mit hlavne zavrenou bocnici, protoze pokud ji mas otevrenou, uz vubec tam neudelas nejaky pruvan. Urcite vydelej zaslepky u PCI slotu aby tudy mohl proudit vzduch. A zaklad je mit vzadu v case odsavaci ventilator.
svatá pravda :worship:
Michrex
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: GF 6600 GT s pasivním chlazením

Příspěvek od Michrex »

Black_Arrow_CZE píše:
-Miky- píše:Chtěl bych si koupit tuhle grafiku od Gigabyte http://www.alfacomp.cz/php/zbozi.php?ak ... arch=&vyr=
láká mě hlavně vysoká frekvence pamětí 1120 MHz a pasivní chlazení takže TICHO
Nemáte s ní někdo nějaký zkušenosti ? Mám obavy jestli právě ten pasiv není překážka k taktování aby to stačil uchladit.
Nebo radčí jít do LeadTek GF 6600GT ? Dík

... tuhle kartu mám a šlape v poho. Teplota taky v normálu. Jinak taktovat jsem zkoušel, ale nic moc, ono ten pasiv na to není ani stavěný, ale v základu slušná, a hlavně tichá karta...
no newim na kolik by jsi chtel ty pameti jeste vytocit kdyz jsou v zakladu 1120 Mhz !!!!! :? Nejvis das tak 1200 Mhz a vis uz ani tuk :wink:
kerbcrawler
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od kerbcrawler »

to michrex..v tom stebou nesouhlasim..ja mam pameti taktle na 1270 mhz a vsechno vpohode 8-)
AMD Phenom II X2 550 Black Edition 3,1@3,9GHz,Gigabyte GA-MA790XT-UD4P,HYUNDAI 17" LCD IQ B71A,RAM OCZ 2GB Reaper HPC (kit 2x 1GB) 1600MHz,VGA Gainward HD 4850 GLH 512MB DDR5,HDD Samsung 80GB+WD Caviar 300GB,SB Audigy 4,Genius SW-5.1 Home theater
Michrex
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Michrex »

kerbcrawler píše:to michrex..v tom stebou nesouhlasim..ja mam pameti taktle na 1270 mhz a vsechno vpohode 8-)
u tehle grafy ??? :?
kerbcrawler
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od kerbcrawler »

jo presne u tehle..je to gigabyte 6600gt silent pipe...zaklad ma:jadro 500MHz a pameti 1125MHz..a ja z ni vymackl tohle:jadro 580MHz a pameti 1280Mhz..ale mam pridave 3 vetracky na karte :wink:
AMD Phenom II X2 550 Black Edition 3,1@3,9GHz,Gigabyte GA-MA790XT-UD4P,HYUNDAI 17" LCD IQ B71A,RAM OCZ 2GB Reaper HPC (kit 2x 1GB) 1600MHz,VGA Gainward HD 4850 GLH 512MB DDR5,HDD Samsung 80GB+WD Caviar 300GB,SB Audigy 4,Genius SW-5.1 Home theater
-Miky-
Nováček
Nováček

Příspěvek od -Miky- »

Tak se mě podařilo snížit teplotu z 118 st. na 90. Namontoval jsem větrák na zadní stěnu a teplo ze zadního pasivu se odsává ven z bedny. Jinak mě není jasný kolísáni FPS ve hrách. At´je to GTA SA nebo Quake 4 tak FPS litá mezi 18 do 60 FPS, pak je problém nastavit nějaký stabilní hodnoty pro celkovou hru. Jaký s tím mate zkušenosti ?
VIA KT6V, AtlonXP 2600+, DDR 1024 400 mhz A-DATA, HDD 120GB 7200 - SATA, Gygabyte FX6600 GT, SB Audigy
luka2
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

gt6600

Příspěvek od luka2 »

mam gigabyte 6600gt128MB teplota v klidu 56 při zatiženi 63
nemam to přetaktovane 500/1000
CPU:AMD XP 2800+(2,16) ,RAM 768MB,MSI KT6 DELTA,HDD SATA 80GB SEAGATE ,EIDE 250GB WD CAVIAR,HP CDRW,LG DVD RW,GF 440,SB LIVE 5.1,AOC17.
Michrex
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Michrex »

kerbcrawler píše:jo presne u tehle..je to gigabyte 6600gt silent pipe...zaklad ma:jadro 500MHz a pameti 1125MHz..a ja z ni vymackl tohle:jadro 580MHz a pameti 1280Mhz..ale mam pridave 3 vetracky na karte :wink:
uz mama taky tuhle kartu mam ji na stejnych taktech jak ty a mam v zatezi max 60 stupnu :) maras karta dobre frci :)
Michrex
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Michrex »

-Miky- píše:Tak se mě podařilo snížit teplotu z 118 st. na 90. Namontoval jsem větrák na zadní stěnu a teplo ze zadního pasivu se odsává ven z bedny. Jinak mě není jasný kolísáni FPS ve hrách. At´je to GTA SA nebo Quake 4 tak FPS litá mezi 18 do 60 FPS, pak je problém nastavit nějaký stabilní hodnoty pro celkovou hru. Jaký s tím mate zkušenosti ?
Tohle je otazka jak svina vsdyt v kazde hre ti kolisa FPS :razz: nemas ho vzdy stabilni pokud hrajes njakou novinku pokud hrajes njakou 2 roky starou hru tak tam vetsinou byva fps stejne :)
-Miky-
Nováček
Nováček

Příspěvek od -Miky- »

Michrex píše:
-Miky- píše:Tak se mě podařilo snížit teplotu z 118 st. na 90. Namontoval jsem větrák na zadní stěnu a teplo ze zadního pasivu se odsává ven z bedny. Jinak mě není jasný kolísáni FPS ve hrách. At´je to GTA SA nebo Quake 4 tak FPS litá mezi 18 do 60 FPS, pak je problém nastavit nějaký stabilní hodnoty pro celkovou hru. Jaký s tím mate zkušenosti ?
Tohle je otazka jak svina vsdyt v kazde hre ti kolisa FPS :razz: nemas ho vzdy stabilni pokud hrajes njakou novinku pokud hrajes njakou 2 roky starou hru tak tam vetsinou byva fps stejne :)
Tak toho QUAKE bych chápal zě to páni programátoři pěkně stížili aby zatopili grafikám jadra ale je mě divný ty velký propady v Gta, vdyť ta hra má starej engine a na GF 6600 GT to musí letět jak z praku :wink:
VIA KT6V, AtlonXP 2600+, DDR 1024 400 mhz A-DATA, HDD 120GB 7200 - SATA, Gygabyte FX6600 GT, SB Audigy
sh
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sh »

a jak se to projevuje pada to pri scenach kde je nejaka rezba ci moc detailu?jestli jo tak co se divis , podekuj 128bit sbernici :) v tomhle je prave lepsi 9800pro sice nema 60fps ale 50 ale minimum treba 25 :lol:
nejsem zde moc dostupny, duvodem je stavba baraku, omluvte prosim me zpozdeni na dobu 2 let .)
Opel Vectra 2.5 V6 CDX 203k
Odpovědět

Zpět na „NVIDIA grafické karty“