WindowsUpdate zapomel vsechny nainstalovane updaty

Operační systémy Windows 98, 2000, XP, 2003, Vista a další.

Moderátor: Loki5567

Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Odpovědět
vandaar
Nováček
Nováček

WindowsUpdate zapomel vsechny nainstalovane updaty

Příspěvek od vandaar »

Mam WinXP Pro SP2 s nejnovejsimi aktualizacemi, ale buhvi proc se najednou system zacal tvarit jako uplne nezaplatovany. I v napovede "O systemu windows" je porad napsany sp2, ale kdyz dam WindowsUpdate, tak mi nabizi instalaci SP1 a asi 50ti dalsich zaplat. (Pravdeodobne jsem si to zpusobil sam nejakym .reg z kellys-korner-xp.com, ale pri zpetnem hledani jsem nic nenasel). Docela me to stve, protoze ted nemuzu treba ani zaflaknout tu WMF chybu, protoze hotfix tvrdi ze potrebuje minimalne verzi s SP1 - coz je mimochodem duvod proc ani nemuzu proste zaplatovat rucne a na WU se vykaslat. A ne, nechce se mi reinstalovat SP2 a padesat dalsich veci, kdyz vsechno jinak bezvadne funguje.

Tusi nekdo nejaky zpusob jak systemu potvrdit nainstalovane zaplaty? (Qfecheck jsem zkusil, ale ten akorat potvrdi ze mam nainstalovene zaplaty a jinak nic - a ani nenasel zadny SP)

Diky za jakoukoli pomoc...
Dony
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Dony »

mrkni se regeditem do HKLM\software\microsoft\updates\xp a HKLM\software\microsoft\windowsNT\currentversion\hotfix, mel bys tam mit zaznamy o vsech nainstalovanych updatech
Obrázek Avatar tancuje, nechce se mu na záchod... :) Windows Vista je tady, řekněte "WTF" :D
Odpovědět

Zpět na „Operační systémy Microsoft“