problem s DC++

Instalace, nastavení, řešení problémů, rady... apod.
Odpovědět
Petsa
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

problem s DC++

Příspěvek od Petsa »

tedy doufam ze to neni zde brano jako ilegalni program :-)

Muj problem mam stronga na kolejni siti vse funguje normalne ale nejde mi stahnou velky soubor cca DVD 4GB hlasi to "malo mista na disku" pri tom mista je dost..

mohlo by to byt tim ze mam 160GB disk PATA a winXP neumeji adresovat vice jak 137GB?? prave vice jak 137GB mam zaplneno a zbytek funguje normalne..

dik za rady
CPU: Opteron 144, MB:Epox 9NPA Ultra, RAM PQI 2x256 CL2,5 VGA: Saphire X800GTO, HDD:WD 160GB 7200ot/8MB PATA, DVD-RW: koupim, Monitor:LiteOn 17"
NTB: Fujitsu-Siemens ultra E6570 PIII 750MHz, 256RAM, 14,2" LCD, 20GB disk, ATI XRage 16MB, Baterka 2h
wallot
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od wallot »

stejny problem jsem mel s jednim z Bittorrent klientu a podleme to velikosti dku neni protoze ten mi hlasil malo mista i kdyz jsem se to snazil ulozit na 40Gb ATA disk kde bylo asi 15Gb mista a soubor mel 5x600MB.

Zkus jineho klienta
7800X3D, 9070XT Nitro+, Custom Gamakay 75 TMR + Keychron V0 Ultra, Razer Naga V2 Pro, TCL 34R83Q + Dell P3223QE, Fractal Design Scape
Kraki
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kraki »

jestli to neni treba tim, ze mas FAT32 nebo FAT16 a ten soubor se tam nevleze :wink:
CPU: Athlon XP Barton 2500+ BOX@2000MHz|MB: MSI KT6 Delta-FISR|RAM: 2x512MB DDR400|VGA: MSI NX6600-VTD128 Diamond@GT|HDD: Seagate 60+8.5GB, Maxtor 30GB|DVD: Toshiba SD-R5372|Monitor: ADI E75|Dalsi: Audigy2PEX + Genius 5.1HT, Logite MX1000, APC CyberFort 500
TomV
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomV »

Kraki píše:jestli to neni treba tim, ze mas FAT32 nebo FAT16 a ten soubor se tam nevleze :wink:
Hmmm... FAT16 na 160ce a na tom XPčka... Tak teď jsem se fakt zasmál.. :lol: :) Nicméně limit čtyřgigovýho souboru na FAT32 už zní podstatně líp.

2 Petsa : XPčka adresujou i mnohem víc, než 137 GB, jen si musíš zapnout 48bitovou LBA adresaci. Pokud to tak nemáš, tak silně doporučuju provést. Návod je v sekci věnované pevným diskům.
The problem has been eaten.Obrázek
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

TomV píše:musíš zapnout 48bitovou LBA adresaci. Pokud to tak nemáš, tak silně doporučuju provést. Návod je v sekci věnované pevným diskům.
a nebo převést na normální filesystém (na WinXP přichází v úvahu jedině NTFS)
ignorelist: kremrole a dezoláti
olda02
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od olda02 »

Měl jsem stejný problém. Bylo to způsobeno souborovým systémem FAT32, který si s takto velkými soubory neporadí. Stačí převést na NTFS a problémy zmizí....
Odpovědět

Zpět na „Ostatní programy“