dotaz

Rady při výběru PC sestav i jejich větších částí a odstraňování problémů s nimi.

Moderátoři: Walker1134, PKBO

Odpovědět
radek243
Nováček
Nováček

dotaz

Příspěvek od radek243 »

Zdravím.Mám sestavu:amd duron 1,1ghz,512ram,cdrw.dvdrom,gf4mx440,hdd80gb.zdroj 235w.Tento počítač mám asi rok a všechno v pohodě.Teď se mi začal občas samovolně restartovat.Může to být zdrojem?Dík
sallam
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od sallam »

Může to být zdrojem , ale může to být i pamětí zkus je otetestovat memtestem.
radek243
Nováček
Nováček

Příspěvek od radek243 »

Zkusím.Dík.Uvažuju o novém procesoru,asi amd athlon xp 2600+(barton).bude mi ten zdroj stačit?
piXar
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

TO znám..

Příspěvek od piXar »

Být tebou si nefandím, tohle se mi stalo. Začlo to tak, že se jednou za den jen tak resetoval, pak tak jednou za hodinu, pak tak 5x za hodinu a pak sem ho zapnul, nabíhal a resetnul se, pak znova a zase se resetoval. No a pak sem se koukl na desku a kondenzátory byly jak pop-corn a celá deska vprdeli. Byla to chyby HW tagže mi to reklamovali. :wink: Pokud se ti začne resetovat častěji tak bych neváhal a dal jí reklamovat, může ti to poškodit ostatní HW !!! Ten zdroj asi stačit nebude, koupil bych 300 nebo 350 W, za pár stovek je pohodovej, pokud netaktuješ.
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Mel by mu stacit 300w zdroj i na toho bartona..Ja mam 300w noname SHIT s odberem na +12V vetvy 10A.A komp co mam v podpisku a v poho 100% stabilni.
Lord
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lord »

na 2600 to bude asi slabej zdroj a podel toho co popisujes tak asi nebude zrovna v dobre kondici
....ze by to byl MELOUN
X-COM
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od X-COM »

Kup si pořádnej zdroj, pokud to jím není, tak reklamuj desku a aspoň budeš mít do dalšího počítače pořádnej zdroj
Ryzen 7950X, RTX4090, 96GB RAM, 2TB NVMe SSD system, 2TB NVMe SSD data, 112TB RAID 6
Don
Administrátor
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Don »

muze to byt i jen prachem ale spis bych taky rek ten zdroj
CPU:i3-10105; MB:Gigabyte B560M D3H; RAM:HyperX 2x8GB DDR4; HDD: SSD Samsung Pro 1TB, Samsung EVO 500GB, WD Red 1TB NVMe; PS:Corsair HX650W; Case:SilverStone GD09B Grandia; Monitor:Panasonic VX-P50VT50E; Mouse:Logitech MX Performance; Keyboard:Logitech Wireless Illuminated K800
Audio: Asus Xonar Essence ST, NAD C375BEE, VMA-II S
pruso
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od pruso »

zdroj ti bude bohatě stačit 300W, ale můžes taky koupit nějaký kvalitní do next PC, ale myslím si že rači kup 300W
Odpovědět

Zpět na „Počítačové sestavy“