MODRA SMRT PRI KAZDEM SPUSTENI

Operační systémy Windows 98, 2000, XP, 2003, Vista a další.

Moderátor: Loki5567

Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Odpovědět
max-11
Nováček
Nováček

MODRA SMRT PRI KAZDEM SPUSTENI

Příspěvek od max-11 »

prosim vas potreboval bych poradit

mam zasadni problem se kterym si uz nevim rady,
tyka se to te modre smrti,

pri spusteni windowsu xp service pack 2 po chvili skoci modra obrazovka s chybou asi nejak MACHINE_EXCEPTION_CHEK ... skousel jsem zakazat ukladani do mezipameti biosu bios jsem updatoval,mam nove ovladace k desce chipsetu no proste k veskeremu hardwaru ale modra smrt porad otravuje

pouzivam windows xp x64 edition service pack 1 a ten jede zas prave super nepada je rychly ale nejsou zase jeste pro vsechny hardwary ovladace,spis herni zarizeni,

desku mam K8T neo 1.0 socket 754 chipset Via ,
CPU AMD Athlon 64 3000+ 2.0 Ghz nepretaktovany
RAM 2 GB
2xHDD S-ata 1
1XHDD ultra ata (klasicky IDE)
Grafika Geforce 6600GT 128 MB

prosim kdyby jste nekdo vedel jak na to?ja uz fakt nevim uz jsem snad nad tim stravil nekolik dni a porad to pada
Mike.Ace
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: MODRA SMRT PRI KAZDEM SPUSTENI

Příspěvek od Mike.Ace »

Co si naposledy instaloval pred tim,nez zacala se objevovat modra smrt?
Intel Core i7 930 @ standard frequency /// ASUS P6X58D Premium /// OCZ Platinum 3*2 GB DD3 RAM Triple Channel + KINGSTON HyperX Savage 3*4GB DDR3 RAM Triple Channel /// Sapphire Radeon 5850 1GB RAM /// SATA III Western Digital Black 1TB 64 MB Cache /// SATA II Western Digital Black 640GB 32MB Cache /// OCZ 600W Power Supply /// Samsung SyncMaster 2232BW /// Windows 10 Home 64bit ///
max-11
Nováček
Nováček

Příspěvek od max-11 »

je tak to nevim ale skousel jsem aji menit ram a nic,,rikam win xp 64 mi jdou bez problemu ale xp sp2 nejdou,,,nemuze byt treba uz ta chyba v instalaci?to cd ma nejake skrkance ale delalo to i u sp1 a bez service packu,,ale ty xp 64 ufurt drzi jako pribite na nich jedu pul roku a nespadnou,,

tedka me napadlo predtim jsem rozslapnul procesor (jenom piny)ale ten jsem spravil a neni s nim problem (teda spon u win xp64) tezko rict,,je to pro mne neresitelne,
Dony
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Dony »

fungovaly ti vubec nekdy na tom PC normální XPcka?
Obrázek Avatar tancuje, nechce se mu na záchod... :) Windows Vista je tady, řekněte "WTF" :D
max-11
Nováček
Nováček

Příspěvek od max-11 »

jo fungovaly,,mel jsem XP home ,xp ,xp sp1 ,xp sp 2,,ale najednou to zacalo padat,,treba ty xp sp2 chvili drzi jo nejake dvd vypalim ale pak spadnou,,kdyz spustim hru tak to spadne temer hned
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Shit »

Zkoušel's MemTest?
Odpovědět

Zpět na „Operační systémy Microsoft“