Zdravim nevite nekdo co to je prinstaloval jsem pc a od te doby mam problemy jakmile nainstaluji alkohol 120 spadne pocitac do modre tabulky a pise neco o pokusu do pristupu pameti po resetu hleda ovladace pro axvscsi a kdyz mu je dam tak zase spadne pokud sem alkohol neinstaloval tak vse v pohode do te doby nez jsem tam dal cod tam zas po instalaci a po pripojeni na gzone pise ze to nejde je to anglicky tak nevim Power DVD se mu taky nelibi sem s toho jelen pred chvily zase hlasil ze nema pripojen sitovy kabel ale pripojen byl pc sem preinstaloval jiz mockrat stejne ovladace stejne WIN a problem nebyl az ted zadny novy hardw. zadne zmeny v con .Pc Pmeti sem odzkousel tema to neni teplota taky dobra pretaktino ted nemam prosim o radu diky.nevedel sem kam to zaradit tak se omlouvam predem
//edit Wilik - presun ze s939 desek
AXVSCSI Contzroller
- Pavel Danda
- Nováček

-
AXVSCSI Contzroller
A64 3700+,ASUS A8,1GB Kingst,1950pro
- Bathory
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
- Pavel Danda
- Nováček

-
no jo ale ja ho ani nespustim okamzite to spadne do modry smrti a rozhaze kde co predtim sem nikdy problemy nemel uz to resim treti den uz sem to vzdal obejdu se bez nej-( jen je to divny asi neco odeslo ale co hdd sem dal novej pameti sem odskousel dvd mechaniky taky takze zbejva deska jiny problemy nejsou ale je to chyba takze se bojim co me ceka nechce se mi reklamovat desku jestli te neco jeste napada napis pls
A64 3700+,ASUS A8,1GB Kingst,1950pro
- Bathory
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
- Pavel Danda
- Nováček

-
- Bathory
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
- Pavel Danda
- Nováček