Jaký chladič HDD do 5"25
Moderátor: morke
Pravidla fóra
Pokládejte své dotazy do správných podsekcí, nikoli do kořenové sekce. Zde řešte pouze odhlučnění, monitoring, apod.
Nezapomínejte před položením nového dotazu hledat v předchozích tématech a FAQ.
Pokládejte své dotazy do správných podsekcí, nikoli do kořenové sekce. Zde řešte pouze odhlučnění, monitoring, apod.
Nezapomínejte před položením nového dotazu hledat v předchozích tématech a FAQ.
- Lubitel
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Poplik
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- SpeedyGT
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
No tam de taky wo to, co máš za CASE. Dyž máš trochu silnější plechy tak v poho...a ani sem to nějak nepocejtilLubitel píše:OXI- presne ako hovori speedy. to je iba kus kostri, ktory v PC uz mas a na to namontovany fan. to zvladnes aj s merkurom
Speedy - na tom dne case to asi slusne vibrovalo
AMD Ryzen R7 7700X + AiO Fractal Lumen S36 V2 / ASUS TUF Gaming B650-PLUS / Kingston FURY 2x32GB 5200MHz / Gigabyte RX 7900GRE OC / WD Black SN770 NVMe 1TB / Corsair RM850e (2025) / Fractal Meshify / 3x Samsung Odyssey G5 G50 2560x1440 180Hz
- kolouch
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Všem děkuju.
1) Proč si neudělám chlazení v case ? Ono je počáteční problém už v mém stole, ve kterém je strčená bedna, a za všech stran je dřevo, takže nemám v podstatě ani kam vyháhnět vzduch ven.
2) Disky na dno asi nedám, jelikož mám rád když je to raději přišroubováno (osobní lepší pocit)
3) Nejvíc se mi teda líbil ten FAN na 3 HDD, jelikož budu ještě jeden zálohovací disk kupovat, jenže mám akorát už jen 2 pozice a nejspíš nový case kupovat nebudu
4) No a abych to neměl jednoduché, tak potřebuju všechno v řerné barvě
1) Proč si neudělám chlazení v case ? Ono je počáteční problém už v mém stole, ve kterém je strčená bedna, a za všech stran je dřevo, takže nemám v podstatě ani kam vyháhnět vzduch ven.
2) Disky na dno asi nedám, jelikož mám rád když je to raději přišroubováno (osobní lepší pocit)
3) Nejvíc se mi teda líbil ten FAN na 3 HDD, jelikož budu ještě jeden zálohovací disk kupovat, jenže mám akorát už jen 2 pozice a nejspíš nový case kupovat nebudu
4) No a abych to neměl jednoduché, tak potřebuju všechno v řerné barvě
- OXI
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- SpeedyGT
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Na dno to dát můžeš, jestli netaháš komp nikam na LANky...
Nebo ti stačí vzít pár silnějších gumiček a je to...já tam takhle na dnu CASE mám přidělanej FAN a ani se nehne.
Nebo to pro lepší pocit můžeš přišroubovat k liště bočnice dole - musíš mít ovšem na to stavěnou CASE
Nebo ti stačí vzít pár silnějších gumiček a je to...já tam takhle na dnu CASE mám přidělanej FAN a ani se nehne.
Nebo to pro lepší pocit můžeš přišroubovat k liště bočnice dole - musíš mít ovšem na to stavěnou CASE
AMD Ryzen R7 7700X + AiO Fractal Lumen S36 V2 / ASUS TUF Gaming B650-PLUS / Kingston FURY 2x32GB 5200MHz / Gigabyte RX 7900GRE OC / WD Black SN770 NVMe 1TB / Corsair RM850e (2025) / Fractal Meshify / 3x Samsung Odyssey G5 G50 2560x1440 180Hz
- John Doe
- Nováček

-
Kdybys byl ochotnej dat disk na dno casu a investovat 900, tak muzes pouzit i Zalman HDD Heatpipe ZM-2HC2, ten se necha prisroubovat na dno skrine, nebo v podstate kamkoliv.
Abit AN8 Fatal1ty SLI + Thermalright HR-05 SLI; AMD Athlon 64 3000+ Venice + TT Big Typhoon, Asus Extreme N7800GT + Thermalright VGA-Cooler V-1 - Ultra; Kingston DIMM 1024MB DDR 400MHz Dual Channel Kit CL2; WD Raptor WD360GD + Silentmaxx HDD Silencer; WD Caviar XL WD2500KS; Seagate Barracuda ST3320620AS; Chill Innovation CP-400P2 400W; TT Dream Tower Soprano + 2x Noctua NF-S12-800
Lenovo z61m
Lenovo z61m
- SpeedyGT
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Za ty prachy se ti nevyplati... A navic použivani heatpipů na HDD se mi nezdá jako to nej řešení...John Doe píše:Kdybys byl ochotnej dat disk na dno casu a investovat 900, tak muzes pouzit i Zalman HDD Heatpipe ZM-2HC2, ten se necha prisroubovat na dno skrine, nebo v podstate kamkoliv.
Heatpipes si dej na CPU, GPU, Chipset ale nedaval bych to na HDD. Podle mě je to s těma heatpipema blbst
- kolouch
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele: