LCD panel - zvukový výstup

Monitory CRT, LCD, plazmové, projektory a další, rady a zkušenosti s nimi.

Moderátor: maXXmilian

Odpovědět
quel
Nováček
Nováček

LCD panel - zvukový výstup

Příspěvek od quel »

Potřeboval bych rozchodit zvuk na HP L1925. Je na něm zástrčka pro připojení sluchátek,ale nefunguje to. Existuje na to nějaká utilitka nebo tak něco? Hledal jsem na stránkách výrobce a nic. Díky
Jasper
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jasper »

Nemusíš náhodou ten monitor ještě připojit do zvukovky? Já jsem měl jednou na starém monitoru to samé, a tam to fungovalo tak, že jsi ze zvukovky vyvedl kablík dozadu do monitoru, a vepředu sis mohl připojit sluchátka, čili to byla vlastně jen taková prodlužka...
quel
Nováček
Nováček

Příspěvek od quel »

To asi ne, jsou tam akorat 2 vystupy a oba vzadu vedle sebe.Podle namalovanejch ikonek je jeden pro pripojeni sluchatek a druhej repracku.
Jasper
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jasper »

Ale nějak musiš snad přivést signál ze zvukovky do toho monitoru, jak by to asi jinak fungovalo, když to máš jinak připojené jen do grafiky (a z toho zvuk asi nedostanes...)

//EDIT
Teď jsem našel toto k tomu tvojemu lcd:
Zajímavě a pro uživatele možná ne zcela dobře jsou řešeny audiofunkce, pro jejichž zprovoznění je třeba dokoupit tzv. "PC Comm Station" vkládanou do oválného otvoru ve stojanu. Bohužel její cena je poněkud vyšší, než bychom čekali.
Takže možná tady bude zakopán pes...
Odpovědět

Zpět na „Monitory, televizory a projektory“