Kontrola kvality vypáleného DVD/CD
Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567
- .exe
- Začátečník

Kontrola kvality vypáleného DVD/CD
V Neru CD - DVD Speedu je test povrchu a kvality disku. Chtel jsem dat test Kvality disku, ale nejde spustit (mam DVD LG 4165b chyby C1/C2 atd.)
Tak jsem dal Test povrchu,ale nevim jestli se tim mysli test povrchu jako media nebo i vypalenych dat, protoze na vypalenym medium me to naslo spatne sektory.
Taky by me zajimalo jestli se tomu da verit a mam treba palicku reklamovat nebo jestli znate jinak program kterej umi vic otestovat vypaleny medium.
Tak jsem dal Test povrchu,ale nevim jestli se tim mysli test povrchu jako media nebo i vypalenych dat, protoze na vypalenym medium me to naslo spatne sektory.
Taky by me zajimalo jestli se tomu da verit a mam treba palicku reklamovat nebo jestli znate jinak program kterej umi vic otestovat vypaleny medium.
- [CZ]mike
- Mírně pokročilý

-
Podivej se treba na KLIKNI TADY
ono kazdy rekorder naseka nejake ty chybky ,ale vzdycky to jde precist
ono kazdy rekorder naseka nejake ty chybky ,ale vzdycky to jde precist
- LUC.key
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
- sonoluca
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- JendaLinda
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- .exe
- Začátečník

- .exe
- Začátečník

jakej transfer test ? v CD Speedu? tam zadnej nenisonoluca píše:ještě to umí NEC a BenQ
zkus radši transfer test (cz-výkon), než test povrchuTak jsem dal Test povrchu,ale nevim jestli se tim mysli test povrchu jako media nebo i vypalenych dat, protoze na vypalenym medium me to naslo spatne sektory.
- sonoluca
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele: