Přetaktovaný procesor > artefakty

Vše o procesorech Advanced Micro Devices.

Moderátoři: flanker, Eddward, Baneshee

Odpovědět
DJ_BuBen
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Přetaktovaný procesor > artefakty

Příspěvek od DJ_BuBen »

Potřeboval bych helfnout...
mám A64 3000 Winchester, desku ASUS A8V-E dlx a při FSB 250 mi to dělá ve hrách hovadiny....
třeba v 3Dmark05 mi sem tam zmizí nějaká ta textura nebo dokonce celej voják...
při FSB 245 je to vpoho...

čím by to mohlo být ?
sh
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sh »

zkus vetsi napeti chipsetu i procaku i pameti , pokud to nepujde tak je to max tve sestavy :wink:
nejsem zde moc dostupny, duvodem je stavba baraku, omluvte prosim me zpozdeni na dobu 2 let .)
Opel Vectra 2.5 V6 CDX 203k
Boin
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Boin »

co máš za RAM?
harleymaster
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od harleymaster »

jj mam presne stejny problem,mam taky winchester a na 250FSB mi to taky hazi chyby,mam abit a8n ultra,mushkiny 550mhz,enermax liberty 500w,v procaku jsem mel 1,525v,ramky 2,8v a chipset default,HTT 2,5x ramky na nejakejch 393mhz myslim a taky chybejici artefakty v 3dmarku05
presscott
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od presscott »

Mno na mojem pc (viz popis) při 200FSB a 1,75v v GTA S.-A. zčernaly cesty (bez stínů) a po havárce ze všech aut zeslezly textury takže tam jezdily jenom bílé kvádry :lol: , zvednul sem napětí na cpu a je to O.K.! (taky sem na to čuměl a nevěřil že to dělá cpu :x )
CPU: Core2Duo E7400@3,2Ghz 1.24V vcore + Thermalright XP-120 tuned-up MB: Asus P5KR skt.775, RAM: 4068MB A-Data DDRII 800MHz, VGA: Sapphire Radeon HD3870 512MB GDDR4, HDD: Seagate Barracuda ES 250GB, Zdroj: Fortron Green 350W http://presscott.wz.cz
To, že se na něčem "usnese" banda userů PCTF ještě neznamená, že mají pravdu. Často je to právě naopak.
harleymaster
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od harleymaster »

no jo ale ja jit vis uz skoro nemuzu,to bych ho zabil :D
DJ_BuBen
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DJ_BuBen »

400 MHz Kingmaxy ... ale při 250 FSB běžej přesně na 400 :)

napětí....mno skusit bych to mohl.... sice je to lame dotaz a řeknete mi nejspíš ať hledám ale pod jakou položkou to je ? nerad bych něco spálil ... :?
EfineSS
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od EfineSS »

DJ_BuBen píše:400 MHz Kingmaxy ... ale při 250 FSB běžej přesně na 400 :)

napětí....mno skusit bych to mohl.... sice je to lame dotaz a řeknete mi nejspíš ať hledám ale pod jakou položkou to je ? nerad bych něco spálil ... :?
Hledej to pod CPU Vcore settings nebo CPU voltage.
Ryzen 5 5600X, ASRock Fatal1ty B450 Gaming K4, Gigabyte Radeon RX 5700XT Gaming OC
DJ_BuBen
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DJ_BuBen »

jediný co by se podobalo je Hammer VID Control... je to ono ? doufám že to pomůže :)
jo a nepříjdu zvednutím napětí o záruku ?
DJ_BuBen
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DJ_BuBen »

tak jsem to zvednul na svoje maximum (1.55V) a při FSB 250 no problem...
ale při 255 už to tam je zase....
Johana_z_Arku
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Johana_z_Arku »

zkus přeflešovat bios, v novém biosu pro tvoji desku to už může jív výše, nebo další řešení je koupit kvalitnější desku a pak znova a znova a znova a znova a znova a znova a znova a znova a znova a znova a znova a znova a znova a znova a znova a znova a znova a znova a znova a znova a znova a znova a znova a znova a znova a znova a znova a znova a znova a znova a znova a znova a znova a znova a znova a znova a znova a znova a znova a znova, je možné, že nakonec to už nevzdrží a zemře :cry:
A64 2800+@2430Mhz, MSI K8N NF4-4X s754, AC FREEZER64, Transcend 512MB CL2,5(3-3-8 ), WD 2000JD 200GB, Gigabyte ATI RADEON X600PRO 128MB
Odpovědět

Zpět na „Procesory AMD“