F.E.A.R.-nejde spustit

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
pepe666
Začátečník
Začátečník

F.E.A.R.-nejde spustit

Příspěvek od pepe666 »

zdarec lidi,měl jsem půjčenou tuhle výbornou gamesu a dohrál jsem to a supr.Koupil jsem si jí kvůli multiplayer a najednou mi nejde,ani ta předchozí kámošova verze.Spustim a vypadá to že se nahrává ale zůstane to jen u černý vobrazovky.Všechny ostatní gamesy,prográmky a vůbec celej sys jede ůplně v pohodě.Vo žádnejch změnách nastavení win nevim a vůbec mi nleze do palice co se s tim děje.
Napadá někoho něco?
Dík předem za cokoliv :)
!!!?
Digitaldoom
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Digitaldoom »

užasný dotaz ... :lol:

Napiš kompletní sestavu ... + druh OS

BTW: zkus to napatchovat ? třeba ...
pepe666
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od pepe666 »

Digitaldoom píše:užasný dotaz ... :lol:

Napiš kompletní sestavu ... + druh OS

BTW: zkus to napatchovat ? třeba ...
hmm...Tož teda p4 2.8ghz,msi 845pe-neo,1g ram,gf6600gt-hmm zapoměl jsem na něco?Jo win xp home sp2 +wšechny aktualizace,zkoušel jsem i projistotu aktualizace ovladačů gk,taky nic.Tož se zvědavej co vymyslíš :-Djo napatchovat to nemůžu páč se nedostanu ani na intro
!!!?
Dark100
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark100 »

Nemáš nainstalovaný ACE Mega Codecs Pack? :sigh:
i7 12700F|ASUS TUF GAMING B660-PLUS|Kingston Fury Beast DIMM DDR4 32GB 3200MHz|Gainward RTX 5080 Phoenix
pepe666
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od pepe666 »

Dark100 píše:Nemáš nainstalovaný ACE Mega Codecs Pack? :sigh:
už ne bejvávalo,taky sem na to přišel že to neni zrovna to pravý,jen mi nejde do hlavy že to šlo a teď to nejde,ani orig,ani demo,ani ztažený a konfigurace prakticky stejná akorát sem si koupil vodníka a doinstaloval novej speedfan to je celý
!!!?
Dark100
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark100 »

Když jsem ho měl nainstalovaný tak mi nešel taky pustit a byla jen černá obrazovka.... tak asi u tebe je to jiný případ.
i7 12700F|ASUS TUF GAMING B660-PLUS|Kingston Fury Beast DIMM DDR4 32GB 3200MHz|Gainward RTX 5080 Phoenix
pepe666
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od pepe666 »

Dark100 píše:Když jsem ho měl nainstalovaný tak mi nešel taky pustit a byla jen černá obrazovka.... tak asi u tebe je to jiný případ.
ty kodeky sem tam měl a pařil jsem,vodinstaloval jsem je když to nešlo spustit po nový instalaci ale je to pořád stejný
!!!?
reifik
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Příspěvek od reifik »

Zkus si nainstalovat patch 1.2/ má asi 120MB/,možná,že to tvůj problém vyřeší.S touhle verzí spolupracuje i čeština,která je údajně jen pro v1.1
pepe666
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od pepe666 »

reifik píše:Zkus si nainstalovat patch 1.2/ má asi 120MB/,možná,že to tvůj problém vyřeší.S touhle verzí spolupracuje i čeština,která je údajně jen pro v1.1
no nevim ještě sem to nezkoušel ale pořád to evysvětluje pročč to šlo v poho a teď to nejde vůbec,snažim se najít příčinu a odstranit jí,ne to obcházet ale každopádně to zkusim
!!!?
mirek6600
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mirek6600 »

A zkousel si v programfiles vymazat celej ten adresar ty hry a pak ji naistalovat.Je mozny to tomu nak vadi. :)
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“