Co je u notebooku jednotka A:?

Doporučení, výběry, názory a řešení problémů s notebooky, UMPC, deskbooky, apod.

Moderátor: Don

Odpovědět
bmobil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Co je u notebooku jednotka A:?

Příspěvek od bmobil »

Mluvim o HP xf328. Kdyz chci nahrat novou verzi biosu nebo firmwaru tak to po mne chce vlozit do drive A boot disk. Jenze tady je jen CD/DVD a HDD. Pak je tady prostor pro cosi co je mensi nez disketa. To je nejaky SCSI nebo co? dik
..full throttle..
Lukke
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Co je u notebooku jednotka A:?

Příspěvek od Lukke »

bmobil píše:Mluvim o HP xf328. Kdyz chci nahrat novou verzi biosu nebo firmwaru tak to po mne chce vlozit do drive A boot disk. Jenze tady je jen CD/DVD a HDD. Pak je tady prostor pro cosi co je mensi nez disketa. To je nejaky SCSI nebo co? dik
SCSI? 8) "Prostor pro cosi menší než disketa" se nazývá slot pro rozšiřující PCMCIA karty pro notebooky. Drive A může být cokoli, to nejde zkusit? Může to být i virtuální pamět (z RAM) zrovna při flashování biosu. Btw, SCSI je rozhraní používající se v serverech pro připojení rychlých disků.
vlada83
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vlada83 »

se mrkni do biosu jestli tam mas disketovku povolenou kdyztak si ji vypni...
Komp - Deska: MSI K4 AV;Procesor: Athlon XP 2400+ (15*140 = 2,1 GHz); Chladič: Copper Silent 2-TC; Disk:Baracuda 120GB, WD 40Gb;RAM:768 MB (3x 256MB 333MHz);Grafika:Gainward Ti 4200 250/500->305/610 MHz; DVD:LG 4120B; TV Tuner: Genius - Video Wonder Pro III; case:Avance terminator C001! Razec Diamondback Plasma LE; LCD: Samsung Syncmaster 215TW
Ntb: Toshiba P200D - "17" lcd; Turion X2 - 2GHz; 3Gb RAM; 200Gb disk, ATI HD2600; audio Harman/Kardon
Lepší se 40krát zeptat, než jednou nevědět
bmobil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Co je u notebooku jednotka A:?

Příspěvek od bmobil »

Lukke píše:Drive A může být cokoli, to nejde zkusit? Může to být i virtuální pamět (z RAM) zrovna při flashování biosu.
Tak mi to prosimte trochu vysvetli ten postup pri flashovani. A tu disketovku jsem chtel vypnout v biosu ale tam nejde nic. jen nastavit cas a bootovaci poradi. Je to nejaky divny
..full throttle..
Odpovědět

Zpět na „Notebooky a netbooky“