partition magic...help me!!

Pevné disky a SSD, optické a výměnné mechaniky, řadiče IDE, SCSI, SATA a jejich nastavení.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

Odpovědět
podmi
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

partition magic...help me!!

Příspěvek od podmi »

Prosim o radu popr pomoc....kdyz zapnu svuj PQ magic 8 tak mi zobrazi disk ale ne uz partitiony a u disku mi zobrazuje Partition type BAD....nevite neco co to je?? :cry:
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: partition magic...help me!!

Příspěvek od Dzin »

podmi píše:Prosim o radu popr pomoc....kdyz zapnu svuj PQ magic 8 tak mi zobrazi disk ale ne uz partitiony a u disku mi zobrazuje Partition type BAD....nevite neco co to je?? :cry:
Asi ti crashla FAT tabulka ne? TO se tam nedostaneš nijak?Co je to za Hdd?Utilitka od vyrobce nic?
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
podmi
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od podmi »

FAT?, no mam hitachi disk a mam na nem windows XP zvlastni ale je ze mi vsechno funguje tak jak mam :( ale momentalne bych ho potreboval rozdelit ale mam strach ze prijdu o data :(
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

podmi píše:FAT?, no mam hitachi disk a mam na nem windows XP zvlastni ale je ze mi vsechno funguje tak jak mam :( ale momentalne bych ho potreboval rozdelit ale mam strach ze prijdu o data :(
Tak to zazálohuj ghostem na DVD co se dá nebo po siti a pak to zkus.
Já myslel ze vubec nenastartuješ....
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
podmi
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od podmi »

no ten disk uz mam rozdeleny na dve casti a najednou mi PQ magic neukaze ani jednu cast :( a navic potrebuju vytvorit jeste jednu
v jedne casti mam winy + programy a ve druhe mam asi 50GB dat :(
NightWOLF
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od NightWOLF »

jak jsem ti jiz jednou rikal. tohle jsem mel taky. a nic jineho ti nepomuze nez data zalohovat a disk zformatovat :twisted:
CPU: AMD 64 3500+ SanDiego HDD: 250 GB Seagate; 200 GB + 250 GB SATA II Hitachi VGA: nV MSI 7600GT SOUND: SB X-Fi EM RAM: 2x512 433 Kingmax dual ch. MB: Epox 9NPA+ Ultra
jessie.james
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od jessie.james »

zalohuj data, zformatuj HDD a rozdel si jej na oddily jak chces. zalohu si udelej 100%!!!, protoze se ti taky muze stat, ze hratkami s PM8 prijdes o data. to ted mluvim z vlastni zkusenosti.
ITeCOM
Nováček
Nováček

Příspěvek od ITeCOM »

presne ako vravia ostatni, zalohuj co sa da, co je zbytocne na to sa vyflakni (vo vysledku tak usetris nejake to giga) a vytvor particie nanovo :wink:
Frtka
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Frtka »

jessie.james píše:zalohuj data, zformatuj HDD a rozdel si jej na oddily jak chces. zalohu si udelej 100%!!!, protoze se ti taky muze stat, ze hratkami s PM8 prijdes o data. to ted mluvim z vlastni zkusenosti.
Nebo je budes slozite zachranovat.
X2 4400+, AC Freezer64, DFI LANparty NF4-Ultra, 2x1GB, 9600GSO 384MB, Chieftec LCX-01SL-SL-B , 500W bluestorm, 200GB+250GB+500GB)
i5- 2500K@3500, 8GB, 560Ti, 21' CRT Dell
jessie.james
Začátečník
Začátečník

ja je taky zachranoval. ze 114 GB se mi jich podarilo obnovit asi 30 GB, coz byly skoro same MP3, bez kterych bych se obesel. ta nejdulezitejsi data (dokumenty, fotky apod.) se mi zachranit nepodarilo. od te doby se ridim heslem: "zalohovat, zalohovat, zalohovat"
jessie.james
Začátečník
Začátečník

a nehrat se s partition magicem :lol:
NightWOLF
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od NightWOLF »

jessie.james píše:ja je taky zachranoval. ze 114 GB se mi jich podarilo obnovit asi 30 GB, coz byly skoro same MP3, bez kterych bych se obesel. ta nejdulezitejsi data (dokumenty, fotky apod.) se mi zachranit nepodarilo. od te doby se ridim heslem: "zalohovat, zalohovat, zalohovat"
hehe aspon neco jsi obnovil .)
ja prisel cca 3x o 160GB :)) uz nikdy vic nekoupim maxtora :))
CPU: AMD 64 3500+ SanDiego HDD: 250 GB Seagate; 200 GB + 250 GB SATA II Hitachi VGA: nV MSI 7600GT SOUND: SB X-Fi EM RAM: 2x512 433 Kingmax dual ch. MB: Epox 9NPA+ Ultra
6Daemon
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 6Daemon »

surne by som potreboval odpoved na takuto otazku>

mam disk rozdeleny na dve particie:
1. 50 giga
2. 250 giga
potrebujem ich spojit dokopy, obe su uplne plne dat...

Je mozne ich nejako spojit bez straty dat?
[zalohovat moc nemam kam]

thx
mBoard: ASUS Rampage III Extreme; Processor: INTEL Core i7-990X Extreme; Cooling: Corsair Hydro Series™ H100; Memory: ADATA XPG™ Xtreme Series CL7-9-7-21 @ 1600MHz 3x4GB; Graphics: EVGA GeForce GTX TITAN SC 2-SLi; Sound: Creative Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty Champion Series; Storage: System: OCZ Vertex 3 4x240GB RAID0 @ LSi MegaRAID SAS 9265-8i Docs: WD Scorpio Black 2x500GB RAID1 @ LSi Media: WD Caviar Black 6G 2x1TB RAID0 @ LSi; OpticalStorage: Asus BW-12B1LT; Tower: Cooler Master Cosmos II; PSU: Enermax Liberty Revolution85+ 1250W; LCD: 26" HP Pavilion w2558h; Keys: Logitech diNovo Edge; Mouse: Razer Ouroboros Elite; WiFi: LINKSYS by Cisco E4200; Printer: Samsung SCX-4500w
Odpovědět

Zpět na „Disky, mechaniky a řadiče“