collin mcrae rally 3

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
podmi
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

collin mcrae rally 3

Příspěvek od podmi »

Prosím pomoc. Od doby kdy jsem si do pc nainstalvoal novou grafiku radeon x700 tak mi pri startu teto hry naskoci windosacka hlaska chyba v exe souboru :sad: nevite nekdo jak se to spravi?
Othrondir
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Othrondir »

pravdepodobne si nekorektne odinstaloval gk drivery z predchadz. grafiky alebo si ich neodinstaloval vobec. zalezi ci si mal pred tym nVidiu. pouzi nejaky registry cleaner a takisto skus cez Win regedit zmazat odkazy v registroch na nVidia graphic driver. skratka odinstaluj driver co mas teraz, kompletne prebehni registre win a vycisti ich od toho co tam nema co robit a opet nainstaluj najlepsie najnovsiu verziu driverov od ATi.
podmi
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od podmi »

to en ja tam dal tu gk a pak nainstaloval nove winy a pak i ovladace....jine hry mi jdou treba colin05 nebo most wanted ale tahle hra proste nejde hazi to hlasku "nastala chyba v souboru blablabla.exe a pak se to vypne"
karf
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od karf »

to bude spíš poškozená hra nebo tak něco. já jsme měl cmr3 (nebo 4) na starým radeonu 8500 a problém s drivery byl, že hra zatuhla po několika minutách hraní.
zkus jí přeinstalovat, nebo jí zkus nainstalovat na jiném počítači.
note:HP Pavilion Gaming i7 10870H, 16gb, rtx 2060, 1tb OS: MS Windows 10 Home x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“