Radeon X1800 / R520 - články, testy, recenze...
Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik
- HEAD
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- sh
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
2 all: Uptime je firma z rumburka patrici tzv manitu tj manik z OC , je to firma zamerena na koncaky a na prodej v kamenaku , nevim proc sem furt cpete ty namitky s cenama , pochopte uz ze eshop neni proboha vse
co se tyce rustu vykonu , tak bych cekal , ze u novych aplikaci zalozenych spise na PS aplikacich nez na hrubem vykonu bude narust velmi vyrazny , zalezi vsak jakym smerem pujdou tvurci her , zda smerem NV tj hrubej vykon ci smerem ATI tj PS atp
2:head , dovoz z tyhle dalky je celkem slusnej a moc se to nevyplati , vzdyt ted zacali padat x1800xt a v nakupu jsou v CR uz za 12500 bez dane , pokud si vezmes cenu tvy posty ze zahranici tak se to nevyplati zvlast pak reklamace
co se tyce rustu vykonu , tak bych cekal , ze u novych aplikaci zalozenych spise na PS aplikacich nez na hrubem vykonu bude narust velmi vyrazny , zalezi vsak jakym smerem pujdou tvurci her , zda smerem NV tj hrubej vykon ci smerem ATI tj PS atp
2:head , dovoz z tyhle dalky je celkem slusnej a moc se to nevyplati , vzdyt ted zacali padat x1800xt a v nakupu jsou v CR uz za 12500 bez dane , pokud si vezmes cenu tvy posty ze zahranici tak se to nevyplati zvlast pak reklamace
nejsem zde moc dostupny, duvodem je stavba baraku, omluvte prosim me zpozdeni na dobu 2 let .)
Opel Vectra 2.5 V6 CDX 203k
- Boin
- Začátečník

-
- sh
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
presne jak jsem zminil jiz minule , spis se jedna o trumf NV , jelikoz jeji verze se ma objevit pozdeji a neceka se tak razatni rust , spis me fakt zajima jakym smerem se budou vyvyjet hryBoin píše:spíš si myslim že ATI timhle utočí na Nvidii...a ten výkon ikdyž bude vyšší než u X1800 bude na druhym místě...
nejsem zde moc dostupny, duvodem je stavba baraku, omluvte prosim me zpozdeni na dobu 2 let .)
- Digitaldoom
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
jj vyvojaři si stejně vymyslí něco jinýho a sme nahraný ... ale v tomto případě mám pocit že ATI je nějak domluvená protže od vývojářů her nějaké velké namitky či nedostatky nejsou
tak uvidíme ... kromě UT2007 se žádnej grafickej velezázrak neočekává tedy až na Obivion nebo tak nějak ale to by ATině mělo sedět ... mno uvidíme ... každopádně si myslím že ATI nejde špatnou cestou technologicky ty karty jsou hodně na víši ... 7800GTX vedle toho vypadaj prostě dost bídně tak uvidímě jaký budou výsledky ale k hrácm co te´d jsou a co vyjdou si myslím že ATI bude dělat velice dobré výsledky 
- Mossad
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- sh
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
tady nejde o super ocekavany hry , ale spise o zbytek okolo , vzdyt si vemte ,ze vsichni treba ocekavali D3 , UT2k4 a kolem toho vyslo trebas 50 her , i titulu , ktery nikdo moc necekal, , spise nez o tyhle multi ocekavany enginy treba 4 her , tak bych se zameroval na ten zbytek co bude delat , protoze je sice hezky, ze by vam u UT7 chodila hra ciste , ale ve zbytku 40 her by uz byla ta GK o dost pomalejsi
spise jsem to myslel komplexne 
- OBR
- Černá karta

-
- Kontaktovat uživatele:
Ty jsi fakt nepoucitelnej naivka! Z USA ti NIKDY NIKDO nic z NEWEGG neposle! Existuji smlouvy mezi ATI, AMD a distributorem, a ta smlouva zakazuje posilat zbozi urcene pro USA posilat do Evropy a naopak, a ta smlouva je hodne prisna protoze ceny zbozi pro USA a Evropu jsou uplne nekde jinde. Posli jim tam mail a uvidis sam....HEAD píše:Nasel sem zahranicni obchod,kde prodavaj X1800xt za necelejch 14000kc.Chtel bych se zeptat jestli nevite,kolik stoji doprava do republiky.
A jestli se to vubec vyplati.
http://www.newegg.com/Product/Product.a ... 6814102629
- HEAD
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Jezis neres to..Proste sem to nevedel,tak sem se zeptal..Myslis,ze kdybych to vedel,tak se tak blbe ptam??Nemusis hnet nervovatOBR píše:Ty jsi fakt nepoucitelnej naivka! Z USA ti NIKDY NIKDO nic z NEWEGG neposle! Existuji smlouvy mezi ATI, AMD a distributorem, a ta smlouva zakazuje posilat zbozi urcene pro USA posilat do Evropy a naopak, a ta smlouva je hodne prisna protoze ceny zbozi pro USA a Evropu jsou uplne nekde jinde. Posli jim tam mail a uvidis sam....HEAD píše:Nasel sem zahranicni obchod,kde prodavaj X1800xt za necelejch 14000kc.Chtel bych se zeptat jestli nevite,kolik stoji doprava do republiky.
A jestli se to vubec vyplati.
http://www.newegg.com/Product/Product.a ... 6814102629
- arach
- Začátečník

-
- sh
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
tak panove konec srandy...
x1800 zrejme konci...
PM z vice obchodu mi rekli , ze nyni jim prijde asi posledni varka x1800 , ktere objednavali nekdy uz koncem listopadu a od te doby saphir nereaguje a ani jim nedal zadne informace o dodani , cca jiz 2 mesice se saphire nevyjadril co se tyce dodani x1800xl a jak to vypada dle slov PM z vice VO , tak jiz zadne nedorazi , pry bude zrejme nejaka nahrada coz bude asi serie x1900
x1800 zrejme konci...
PM z vice obchodu mi rekli , ze nyni jim prijde asi posledni varka x1800 , ktere objednavali nekdy uz koncem listopadu a od te doby saphir nereaguje a ani jim nedal zadne informace o dodani , cca jiz 2 mesice se saphire nevyjadril co se tyce dodani x1800xl a jak to vypada dle slov PM z vice VO , tak jiz zadne nedorazi , pry bude zrejme nejaka nahrada coz bude asi serie x1900
- Kulda
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
čus taky mám ten novější tj 6těch mosfetů..crux2005 píše:Majitelia X1800XT ....
aký typ máte PCB ??
http://www.computerbase.de/news/hardwar ... 00_xt_pcb/
ja mám novší typ PCB ,čiže -20
Nemůže tu pls někdo napsat jednoduchý návod jak flašnout ten PE bios?? bios sem si zálohoval /dumpl/ přes ATT, vím že se používá ati winflash utility tj jde to ve win?? nebo se to musí přes disketu a ty příkazy??
díky moc za pomoc...
Toshiba Qosmio X870-14M /I7 3630QM Ivy Bridge, 17.3" TB 3D 1920x1080, GTX 670m , 16GB ddr3 ...
- no-X
- Středně pokročilý

Pořád jsem čekal, kdy AC uvede silencer pro X1800 (/X1900) a docela mě zklamali... Ta jejich nová řada nevyfukuje vzduch ven z case, čímž podle mě AC ztrácí tu nejpodstatněší výhodu, jakou mělo proti ostatním výrobcům
Tady je článek X1800XT + AC Accelero X2:
http://www.ngohq.com/home.php?page=arti ... &arc_id=63
Tady je článek X1800XT + AC Accelero X2:
http://www.ngohq.com/home.php?page=arti ... &arc_id=63
Nejlepší moderátor ve výslužbě
- Digitaldoom
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Taky na to čumim jak guma
dyť ta GK musí pěkně topit ...
doufám že to nebude jediný typ chladiče ... já chci AC tak aby foukal ven ... na co je mi takovej chladič co fouká pod kartu k desce aby následně ten vzduch zase vtahoval ! to je napalici .... co se jim u AC stalo ?
spíš se mí zda že to maj uspůsobený tak aby to šlo do scrossfire ... ale i tak je to nevhodný ...
ale zase podle výsledků to vypadá exelentně .... tak uvidíme ... myslým že při torše umu zbastim i nějakou tu redukci aby to foukalo ven ...
spíš se mí zda že to maj uspůsobený tak aby to šlo do scrossfire ... ale i tak je to nevhodný ...
ale zase podle výsledků to vypadá exelentně .... tak uvidíme ... myslým že při torše umu zbastim i nějakou tu redukci aby to foukalo ven ...
- zdenek57
- Nováček

- sh
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
co se tyce crossfire tak si nejsem moc jistej, urcite to budeme vedet az se u nas naskladni tj cca za tyden , ale fakt si nejsem moc jistej , jestli to je kvuli tomu..Digitaldoom píše:spíš se mí zda že to maj uspůsobený tak aby to šlo do scrossfire ... ale i tak je to nevhodný ...
- no-X
- Středně pokročilý

Catalyst 6.1 nebo 6.2 přinesou výrazné zvýšení výkonu v Age of Empires III pro R5xx:
Eric Demers píše:The driver does use application specific optimizations and bug fixes, through Cat AI (been there for quite some time). It can be turned off, if you want, by turning off Cat AI. 3dmark is not in our list currently, I believe, except perhaps for Crossfire AFR (not sure on that). Having said that, I believe AOE3 did need something or other changed to give it much better performance. Not sure on the timeline for that (6.1 or 6.2) showing up, or exactly what the change was. I doubt it was a shader change.
Nejlepší moderátor ve výslužbě
- Kulda
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
dík ale než to flashnu, když sem pustil ten prográmek hodilo mi to rozházenej obraz jako artefakty je to normál a mám to ignorovat nebo je něco blbě??zdenek57 píše:to kulda: spustíš ati winflash-poté "load image "/tj ten nový BIOS /-zaškrtni "force " /jinak dostaneš hlášení o S/N mismatch/-poté " program "-BIOS se přepíše-restart a je to !
Toshiba Qosmio X870-14M /I7 3630QM Ivy Bridge, 17.3" TB 3D 1920x1080, GTX 670m , 16GB ddr3 ...
- zdenek57
- Nováček

- Kulda
- Nováček

- Kontaktovat uživatele: