co s chybou 80040265??
Moderátor: Loki5567
Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
- Radim van Ousek
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
co s chybou 80040265??
mám týden nainstalovanej počítač (po formátu) a do dneška jsem si vychutnával, jak to včechno šlape. Dneska na to vlezu a chci si pustit pár WMA a MP3 v PowerDVD 6 a najednou to nefahá:
"chyba 80040265: Soubor nelze přehrát. Formát není podporován."
Zkoušel jsem reinstalovat základní windowsácký kodeky a nic. Reinstalace WMP10 - nic. Řešení podle návodů na KbAlertu - nic. DxDiag - nic. Microsoft support - nic. Zvuky ve hrách jedou v pohodě.
Jediným softwarem, který by to mohl způsobovat (ikdyž nevím jak), by mohli být NGO gr. ovladače nebo 2 hodnoty ve WPCREDITU. Zkusím něco a dám vědět.
"chyba 80040265: Soubor nelze přehrát. Formát není podporován."
Zkoušel jsem reinstalovat základní windowsácký kodeky a nic. Reinstalace WMP10 - nic. Řešení podle návodů na KbAlertu - nic. DxDiag - nic. Microsoft support - nic. Zvuky ve hrách jedou v pohodě.
Jediným softwarem, který by to mohl způsobovat (ikdyž nevím jak), by mohli být NGO gr. ovladače nebo 2 hodnoty ve WPCREDITU. Zkusím něco a dám vědět.
Mám Noutbůůůk 
- Othrondir
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Radim van Ousek
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
V tom je ten fór. Předtím jsem žádný Codec pack nepotřeboval.Othrondir píše:no skus si nainstalovat aj Codec Pack All in one alebo ffdshow. i ked to je tusim iba na video. alebo si na nete ak to nepojde skus stiahnut nejaky mp3 codec.
Vrácení hodnot ve WPCREDITU taky nepomohlo. Zkoušel jsem spustit standartní nekomprimovaný WAV formát a MIDI ani teÿhle mi to nechce přehrát.
To jsou furt nějaký aktualizace od mrkvosoftu a pak to takhle dopadá. Za tenhle týden se mi aktualizovaly windows asi 2x.
Dle mého mínění za to může Windows Media Player 10, která se mi nabídla a já ji nainstaloval.
Grrrr...'t makes me mad!!
Mám Noutbůůůk 
- Radim van Ousek
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Dony
- Středně pokročilý

- Radim van Ousek
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Dony
- Středně pokročilý

- Radim van Ousek
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Dony
- Středně pokročilý

- Radim van Ousek
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Radim van Ousek
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Že mi to přehraje video i se zvukem bez problémů, ale když si chci pustit třeba zvukový wav/mp3/wma/ogg..., tak mi to řekne že to nejni podporovaný formát.Dony píše:co to znamená: "filmečky spustit můžu"
Nainstaloval jsem media player classic a s tím nemám nejmenší problémy. Jenže...no neni to hold powerDVD 6.
Naposledy upravil(a) Radim van Ousek dne pát 13. led 2006, 17:00, celkem upraveno 1 x.
Mám Noutbůůůk 
- Dony
- Středně pokročilý

- Radim van Ousek
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele: