grafika do notasu

Doporučení, výběry, názory a řešení problémů s notebooky, UMPC, deskbooky, apod.

Moderátor: Don

Odpovědět
AberF
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

grafika do notasu

Příspěvek od AberF »

Ahoj chci si koupit notebook, uz mam i vybrano jen resim jaka grafika by byla lepsi.

Mobility Radeon X700 vs GeForce Go 6400 TurboCache

Asi bych radsi vzal X700 (128 bitu), ale u ten GF (64 bitu) je v paradnim a notasu.

Rozhoduju se mezi
http://www.alzasoft.cz/DetailPage.asp?D ... d=18843427
a
http://www.alzasoft.cz/DetailPage.asp?D ... d=18844630 nebo je nejaka lepsi volba kolem tyhle cenovy hladiny?

BTW: puvodne sem myslel na tenhle http://www.alzasoft.cz/DetailPage.asp?D ... d=18844630, ale kdyz pritelkyne domakla kolik stoji tak sem dostal pres drzku :oops:
sh
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sh »

tak mezi temahle dvema je jasna volba SONY , neni vubec co resit , znova rozepisovat ze ma lepsi kvalitu atp fakt nema smysl , ale hodim ti sem i varianty

ASUS A6VA-Q
ci priplatit na ASUS M6VA

ASUS ma prave takovej ten pomer cena kvalita vykon :wink:
nejsem zde moc dostupny, duvodem je stavba baraku, omluvte prosim me zpozdeni na dobu 2 let .)
Opel Vectra 2.5 V6 CDX 203k
AberF
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AberF »

no ten asus neni spatnej, ale... desing nicmoc (bude ho pouzivat taky ta moje). SONIK se mi libi hlavne kvuli svym rozmerum a vaze. Nevis jestli jsou nekde testy mobil grafik? Koukal sem se skoro vsude, ale nenasel.
sh
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sh »

myslis souboj konkretne tech grafik?jestli se furt rozmyslis zda FS ci SONY , tak se nerozmyslej a ber SONY , fakt to nema smysl resit :wink:

testiky jsou a klidne dodam , ale jestli je chces kvuli FS vs SONY tak kvuli tomu nebudu vyvyjet snahu :) fakt to nema smysl , srovnavas skodu fabii v zakladu s BMW 3trojkovy rady :roll:
nejsem zde moc dostupny, duvodem je stavba baraku, omluvte prosim me zpozdeni na dobu 2 let .)
AberF
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AberF »

Tak ti kamo mockrat dekuju. "srovnavas skodu fabii v zakladu s BMW 3trojkovy rady" sem potreboval slyset :wink: Kupuju VAIO a je to :-D Mlada bude cumet a holt se do karibiku letos nepoleti.
DeathFriend
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DeathFriend »

Taky se přidám,kup toho Sonáče,kamarád ho má a paráda.Další kamarád má FSC a ne že by nebyl dobrej...mno ale...však už tu porovnání k autum bylo takže asi tak :-D
sh
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sh »

urcite delas dobre , uvidis sam , pak se podel se zkusenostmi :wink:
AberF
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AberF »

Podelim. Za rady ti poslu i fotku :D
AberF
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AberF »

Tak sem si sel ten notas koupit, na zaklade komunikace s prodejcem, primo do SONY s tim ze tam maj ty notasy 2 a ze mi jeden rezervuji. Prijdu tam a ho*no! A jeste ke vsemu to byla posledni dodavka a uz se neprodava a nedovazi, takze mam smulu. Na ruznejch eshopech uz ho taky nemaj. Poradte mi plz nejakej relevantni ekvivalent za toho Sonika. Diky
Don Martinez
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Don Martinez »

AberF píše:Tak sem si sel ten notas koupit, na zaklade komunikace s prodejcem, primo do SONY s tim ze tam maj ty notasy 2 a ze mi jeden rezervuji. Prijdu tam a ho*no! A jeste ke vsemu to byla posledni dodavka a uz se neprodava a nedovazi, takze mam smulu. Na ruznejch eshopech uz ho taky nemaj. Poradte mi plz nejakej relevantni ekvivalent za toho Sonika. Diky
Na CzC ho ještě mají v nabídce nicméně je tam dodací lhůta neznámá :( . Mně by jako adekvátní náhrada přišla asi tahle Toshiba SatellitePro M70-110 nebo Asus A6VA-Q044.
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.
Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník
Obrázek
sh
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sh »

hlavni dodavatel ATC je nema uz dele , ma je v neaktivnim zbozi , takze novy uz nebudou... jinak nahrada jak jsem psal ja ty ASUSe :wink:
Odpovědět

Zpět na „Notebooky a netbooky“