takže postupně sem si vytvořil playlist ve winampu a teď mám problém, chci přesunout všechnu hudbu z D: na C: ale winamp mi ty soubory pak nenajde a playlist se mi znova fakt dělat nechce, jde to nějak udělat aby to našel? Třeba někam uložit soubory z playlistu nebo uprait tenhle playlist
dost mě to štve protože "blbej" media player když mu řekneš kde je jeden soubor tak najde i zbytek...
přenos playlistu
- Poplik
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
přenos playlistu
WEEEEEEEEEEE!!
- zombux
- Odborník PCT

- Poplik
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- dech
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
playlist
zdarte, potřeboval bych pohnout (zkopirovat) s pisnickama v playlistu....třeba kdyz mam svuj oblibeny playlist tak abych mohl ty pisnicky lehce treba vypalit(prenest mysi do nera)...problem je ten ze ty pisnicky jsou ruzne rozhazene na disku a je jich moc a nechce se mi je v total commanderovi hledat jednu po druhe...proto se ptam na ten playlist,protoze v nem jsou ty pisnicky ktere chci vypalovat pekne pohromade
diky
diky
CPU: AMD Athlon 64 X2 4000+ (65nm), MB: Biostar TA690G, GK: GAINWARD BLISS HD4850 Goes Like Hell, 512MB DDR5, RAM: 2GB DDR2 (800Mhz), HDD:160GB WD, DVD:LG DVD RW 4082B, cpu chladič: Arctic Cooling Alpine 64, Case: CoolerMaster Elite 331 Zdroj: Fortron ATX-400PNF 400W, LCD: Samsung SyncMaster 205BW