Razer RZD 1600p Diamondback Plasma Limited Ed.

Klávesnice, myši, volanty, tablet, joysticky, podložky, pedály, řadící páky, atp.
spirit64
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od spirit64 »

ach jo.

2Wuuduu: Nemusí. Myslíš dnas že 1 Mbit ti nestačí na tok informací kde je právě krysa ? :)

Frekvence USB je 125 Hz v případě plné komunikace, když zapneš mouse rate checker uvidíš že kdybys s ní hejbal dokola pořád tak to bude 125. Pomocí USB overclockeru můžeš přetaktovat USB z 125 na 250, 500 nebo 1000 Mhz ale bude tam pořád málo když s ní budeš hejbat pomalu. Přetaktováním USB myš taky získá mnohem menší odezvu, ale to už zkus sám. Já jsem zpozoroval že se mi myš po OC nemusí inicializoat při bootu win ....

2citlivost: Mám nastaveno ve win 5 a vrazeru 5 a používám hlavně on the fly i e hře.
Wuuduu
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Wuuduu »

ja som sa po pol roku prepracoval na max citlivost 10 vo Win...
Lenovo ThinkPad EDGE E520, intel i3-2310M, 8GB RAM, intel HD graphics / Ati Radeon 6630M 1GB, HDD 500GB, Windows7 HP 64bit
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM uubuuW ... EVE Online H00d

MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.
ManCZE
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ManCZE »

Nedávno jsem si koupil tuto myšku a musím říct, že jsem opravdu velice spokojený. Sice boční tlačítka by mohla být řešena líp, ale je to otázka zvyku a navíc se to u novějšího modelu Copperhead vyřešilo. Ale zpět k mé myšce, je tu totiž ještě jeden problém, který ale dle mě nebude neřešitelný. Je to otázka možnosti profilů k myši. Rád bych měl více uložených nastavení tlačítek, ale standartní soft k Diamondbacku to neumožňuje. Představoval jsem si něco, že bych mohl zvolit určitou aplikaci a k ní profil, eventuelně jen předuložené profily a volit je ručně.

Díval jsem se, a drivery ce Copperheadu tohle už umožňují, myslíte teda, že by bylo možné použít ty drivery z Copperheadu pro Diamonda?
wector
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wector »

ManCZE píše:Díval jsem se, a drivery ce Copperheadu tohle už umožňují, myslíte teda, že by bylo možné použít ty drivery z Copperheadu pro Diamonda?
Ne, už jenom kvůli tomu, že sou to 2 různý kusy HW a že má DB optiku, kdežto CH laser.
ManCZE
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ManCZE »

wector píše:Ne, už jenom kvůli tomu, že sou to 2 různý kusy HW a že má DB optiku, kdežto CH laser.
Nemyslel jsem primo drivery k hw, ale spis ten soft. na strankach to vydavaji jako pack, ktery maj nazvany drivery, takze jsem se asi spatne vyjadril (teda aspon doufam, ze ten customizer je oddeleny soft od driveru). U posledni verze maji napsany:

"Filename conflicts between Diamondback and Copperhead drivers fixed. Diamondback/Viper users should use this driver instead if experiencing problems caused by conflicts."
wector
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wector »

ManCZE píše:
wector píše:Ne, už jenom kvůli tomu, že sou to 2 různý kusy HW a že má DB optiku, kdežto CH laser.
Nemyslel jsem primo drivery k hw, ale spis ten soft. na strankach to vydavaji jako pack, ktery maj nazvany drivery, takze jsem se asi spatne vyjadril (teda aspon doufam, ze ten customizer je oddeleny soft od driveru). U posledni verze maji napsany:

"Filename conflicts between Diamondback and Copperhead drivers fixed. Diamondback/Viper users should use this driver instead if experiencing problems caused by conflicts."
No nevim, já softy k čemukoli ) zásadně nepoužívám, takže máš jedno jasný rešení - stáhni a zkus sám. A pak se třeba i poděl o zkušenost ;)
spirit64
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od spirit64 »

Ale jdou použít drivery k Razeru Diamondback pro solutions v 1.6 !!!!!!!!
je to totiž diamondback v podle mě nejhezčí "macovské" verzi a dělá se i Exactmat pro solutions v 1.6 v jeho barvách. Drivery na pro solutions stáhnete na www.razerpro.com, a podle mě jsou rozhodně hezčí :)
ManCZE
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ManCZE »

spirit64 píše:Ale jdou použít drivery k Razeru Diamondback pro solutions v 1.6 !!!!!!!!
to neni spatnej napad. je tam moznost profilu? screeny jsem nenasel
vlada83
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vlada83 »

chci zeptat, kdyz mam v ovladaci citlivost 7 a v cs nastaveno 2 tak mi to jede podle razeru nebo podle cs? me se zda ze podle razeru :?
Komp - Deska: MSI K4 AV;Procesor: Athlon XP 2400+ (15*140 = 2,1 GHz); Chladič: Copper Silent 2-TC; Disk:Baracuda 120GB, WD 40Gb;RAM:768 MB (3x 256MB 333MHz);Grafika:Gainward Ti 4200 250/500->305/610 MHz; DVD:LG 4120B; TV Tuner: Genius - Video Wonder Pro III; case:Avance terminator C001! Razec Diamondback Plasma LE; LCD: Samsung Syncmaster 215TW
Ntb: Toshiba P200D - "17" lcd; Turion X2 - 2GHz; 3Gb RAM; 200Gb disk, ATI HD2600; audio Harman/Kardon
Lepší se 40krát zeptat, než jednou nevědět
ManCZE
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ManCZE »

vlada83 píše:chci zeptat, kdyz mam v ovladaci citlivost 7 a v cs nastaveno 2 tak mi to jede podle razeru nebo podle cs? me se zda ze podle razeru :?
je to kombinace. teda aspon u vietcongu to tak je. teda aspon myslim :). kazdopadne razera mam na 10ku a ve hre to mam v prvni sestine ten posuvnik.
ale co na tom zalezi, mam to nastaveny tak, aby mi to vyhovovalo :)
spirit64
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od spirit64 »

ManCZE píše:
spirit64 píše:Ale jdou použít drivery k Razeru Diamondback pro solutions v 1.6 !!!!!!!!
to neni spatnej napad. je tam moznost profilu? screeny jsem nenasel
Pokud myslíš něco jako profily zahrnující jednotlivé citlivosti, rychlost scrollu a poklikání tak to není ani v normálních diamondback driverech. (Možná v copperhead).

www.razerpro.com :)
Aki.Lee
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Surfery?

Příspěvek od Aki.Lee »

Gameri, gameri, pls, pls, poradte k tomuto super hlodavci a k RazerExactMat stadionu nejaky brusle, to musi byt jine nez jsou na Logitexa? (kvuli spodnimu teflonu) Nejaky ty strihaci? Tak kolem 200,- jednou mesicne to musi stacit. Diky.
prkno: MSI K9N SLI-Platinum/ kalkulajda: AMD X2 5600+,AC Freezer 64 Pro/ přesýpačky: A-DATA 2x1GB 800+ ee/ štětka: Sapphire ATI X1950 Pro 512MB/ poznámkáč: Hitachi 320GB SATAII 16MB,Nexus DiskTwin/ mikrovlnka: LG GSA-H62N,NEC ND-3500A/ čumítko: Dell 21" P1130,E-D glasses/ kredenc: Logic Q3,Enermax Liberty 400,Thermaltake 80mm out/ fagot: SB Audigy2 ZS,Genius 5.1 HT,Speed-link Medusa 5.1/ mačkátka,kvedlátka,točítka,..: Logitech Internet Nav. SE,Razer Diamonback plasma L.E.,Razer ExactMat+ExactRest,Belkin Nostromo n52,Saitek X-52,Saitek P-8000,Steel gaming glove,ATI Remote Wonder/ masomlejnek: WinXPproCzSP2
Wuuduu
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: Surfery?

Příspěvek od Wuuduu »

Aki.Lee píše:Gameri, gameri, pls, pls, poradte k tomuto super hlodavci a k RazerExactMat stadionu nejaky brusle, to musi byt jine nez jsou na Logitexa? (kvuli spodnimu teflonu) Nejaky ty strihaci? Tak kolem 200,- jednou mesicne to musi stacit. Diky.
dnes som si kupil teflony Corepad Skatez Pro original na tuto mys, balenie obsahuje dve sady... takze prestavam pouzivat pasky a idem na orig rohlickoch, ked sa zosuchaju, vymenime...
Lenovo ThinkPad EDGE E520, intel i3-2310M, 8GB RAM, intel HD graphics / Ati Radeon 6630M 1GB, HDD 500GB, Windows7 HP 64bit
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM uubuuW ... EVE Online H00d

MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.
pytros
Nováček
Nováček

Příspěvek od pytros »

Zdravím přešel jsem na Razera z Microsoft Intellimouse Explorer 4.0A a musím říct že je to fakt rozdíl ale jediný co mi vadí je že nejde nastavit funkce vpřed a zpět na tlačítka 4 a 6 (jak jsem byl zvyklej) ale jen na tlačítka 4 a 5 což je dost nepoužitelný,nebo existuje nějakej způsob jak toho docílit. Dík za info.

EDIT: ještě jsem zjistil že bez těch jejich ovladačů to funguje, ale zas nejde nastavit nic jiného, ale to asi všichni vědí takže trabl bude asi v těch Razer ovladačích, ale bez nich je to na ****
AMD Ryzen 7 7700, Asus ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI, ARCTIC Freezer 34 eSports DUO, Corsair Vengeance RGB 32GB DDR5 6000MHz CL30, Sapphire Pulse 9070 XT, Fractal Define R6, Corsair RM650x, Kingston KC3000 1TB, Patriot VIPER VP4300 Lite 2TB
pytros
Nováček
Nováček

Příspěvek od pytros »

No tak už jsem na to přišel sám stačí tlačitku 4 přidělit zkratku alt+šipka vpravo a tlačítku 6 zkratku alt+šipka vlevo a chodí to jak v IE6 tak ve Firefoxu tak v Opeře.
AMD Ryzen 7 7700, Asus ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI, ARCTIC Freezer 34 eSports DUO, Corsair Vengeance RGB 32GB DDR5 6000MHz CL30, Sapphire Pulse 9070 XT, Fractal Define R6, Corsair RM650x, Kingston KC3000 1TB, Patriot VIPER VP4300 Lite 2TB
PCMark
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PCMark »

spirit64 píše:Já jsem zpozoroval že se mi myš po OC nemusí inicializoat při bootu win ....
Si si jistý že to je díky OC ?
Protože u mě asi v 10% případů myš po bootu nesvítí, pomůže až vypojení a znovuzapojení a pak začne svitit. A tohle se mi stává když mám 125Hz i když mám 500Hz, takže u mě na to OC nemá vliv. A nevím jak tuhle chybu odstranit :(
Ovladače mam z www.razerzone.com jeste zkusim ty z www.razerpro.com
wector
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wector »

PCMark píše:
spirit64 píše:Já jsem zpozoroval že se mi myš po OC nemusí inicializoat při bootu win ....
Si si jistý že to je díky OC ?
Protože u mě asi v 10% případů myš po bootu nesvítí, pomůže až vypojení a znovuzapojení a pak začne svitit. A tohle se mi stává když mám 125Hz i když mám 500Hz, takže u mě na to OC nemá vliv. A nevím jak tuhle chybu odstranit :(
Ovladače mam z www.razerzone.com jeste zkusim ty z www.razerpro.com
O tom už sem psal několikrát, takže naposledy: přečti si ten oranžovej leták, co je přiloženej u CD s ovladači. Tohle neni závada, prostě deska nedokáže poslat myši dost energie.
PCMark
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PCMark »

wector píše:O tom už sem psal několikrát, takže naposledy: přečti si ten oranžovej leták, co je přiloženej u CD s ovladači. Tohle neni závada, prostě deska nedokáže poslat myši dost energie.
hmm....njn v letaku se o tom zmiňuji, že mam restartovat komp, ale tohle mi vadí a jako normalni mi to nepřijde. Nejde nějak vylepšit napájení USB portu, aby myš po studenem startu najela bez problemu ?
wector
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wector »

PCMark píše: hmm....njn v letaku se o tom zmiňuji, že mam restartovat komp, ale tohle mi vadí a jako normalni mi to nepřijde. Nejde nějak vylepšit napájení USB portu, aby myš po studenem startu najela bez problemu ?
Ne, starý desky to nezvládaj
pytros
Nováček
Nováček

Příspěvek od pytros »

wector napsal:Ne starý desky to nezvládaj

No mám jí asi měsíc a na mojí sestavě viz popis už se mi to stalo 2x.
Dost mě to štve asi přejdu na Copperheada.
Odpovědět

Zpět na „Vstupní zařízení“