Mixování dvou analogových zdrojů do digital out.

Zvukové karty, reproduktory, mikrofony, zesilovače a další.

Moderátor: CageJ

Odpovědět
liquidfunk
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Mixování dvou analogových zdrojů do digital out.

Příspěvek od liquidfunk »

Kolega si koupil pěknou sestavičku, yamaha 767, 5.1 repro a k tomu má barebone. Chtěl po mně doporučit zvukovou kartu, která bude schopna dva zdroje signálu přivést na digitalní výstup. Vybral jsem tedy terratec (bylo před vánoci, v disku byli vybráni) s tím, že ji zřejmě flashnu na prodigy. Jenže karta super, ale mix dvou analogových signálů nezvládne (wave a line-in) A to ani po flashi na prodigy 7.1. Moje hlavní otázka tedy zní, je technicky možné, aby A/D převodník na zvukovce uměl to co chci a pokud ano, která zvukovka to skutečně umí. Problém je v tom, že to nemůže být klasická zvukovka, na délku musí mít max 14 cm protože je to do barebone. Díky za info a odpovědi, případně za odezvu majitelů těchto karet nebo karet m-audio a podobně. Zřejmě budeme kupovat novou zvukovku, jen mi doporučte skutečně něco co fičí jak má.
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

Mozna jsem nejak nepochopil, co presne potrebujes, ale wave signal leze z toho barebone.. pokud do nej zapoji line-in.. tak by na digital-out mely byt oba signaly...
Pokud to teda dobre chapu, tak to umi kazda zvukovka s digitalnim vystupem..
TomV
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomV »

No nevím, já mám Aureona 7.1 Space přeflashovaného na Prodigy 7.1 (takže pravděpodobně přesně to, s čím jsi to zkoušel) a ve smíchání line-in a zároveň hrajícího wave nevidím problém. Pokud to spolu hraje v reprácích, tak to taky spolu leze z digitálu.

O co konkrétně tvému kolegovi jde ?
The problem has been eaten.Obrázek
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou
liquidfunk
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

problém

jak říkám, bohužel nelze a nešlo to ani u terratecu před flashem zprovoznit mix obou, tedy wave a line-in zvuků do digitálu, prostě to nejde. Lze to přepnout buď jeden nebu druhý vstup.... Z analogu tento smíchaný signál dostaneme, ale z digitálu ne!!!! A pokud to někomu šlape tak proč to nešlape nám?
liquidfunk
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

hmmm

Maxtor píše:Pokud to teda dobre chapu, tak to umi kazda zvukovka s digitalnim vystupem..
To jsem si myslel taky...
Odpovědět

Zpět na „Zvuk“