Vyplatí se roční prodloužená zaruka na NTB?
Moderátor: Don
- majkl.lowec
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Vyplatí se roční prodloužená zaruka na NTB?
Pánové prodávající i vy uživatelé, jaké máte nazory na roční prodlouženou záruku na NTB která stojí cca 3 tisíce, chci si koupit http://www.asus.as/inshop/scripts/group ... &level=742 člověku je to tak trochu líto...prostě nevíš jestli to nejsou prachy vydaný uplně na nic 
- Brázda.l
- Mírně pokročilý

- majkl.lowec
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Maxtor
- Začátečník

-
Na jedne strane je kazde prodlouzeni zaruky dobra vec... obzvlaste u prenosnych zarizeni.. nehlede na to, ze kdyby jsi ho chtel prodat, zvysi to cenu..
Na strane druhe je pravda, ze Asus by mel neco vydrzet a pokud se neco podela, tak se to podela hned..
btw: 3500,- mi za 1 rok zaruky navic.. obzvlaste pokud se jedna o NB za 30k.. pripada hodne..
Na strane druhe je pravda, ze Asus by mel neco vydrzet a pokud se neco podela, tak se to podela hned..
btw: 3500,- mi za 1 rok zaruky navic.. obzvlaste pokud se jedna o NB za 30k.. pripada hodne..
- Digitaldoom
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Re: Vyplatí se roční prodloužená zaruka na NTB?
jo záruka za 3000,- ?! mno myslím že když deska stojí cca 5000,- tak za to máš pomalu novou ... tak to maj dobře spočítanýmajkl.lowec píše:Pánové prodávající i vy uživatelé, jaké máte nazory na roční prodlouženou záruku na NTB která stojí cca 3 tisíce, chci si koupit http://www.asus.as/inshop/scripts/group ... &level=742 člověku je to tak trochu líto...prostě nevíš jestli to nejsou prachy vydaný uplně na nic
ne upřímě za 3000,- to je dobrý kauf (pro ně) ale určtě ne pro tebe já bych to teda nebral
- sh
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
hm je to relativni , asi tak , osobne kdyz mas penize tak bych si priplatil , dam priklad za 2 roky a 1 mesic ti odejde LCD a co budes delat?budes bez ntb.. byt tebou tak si prilatim , kolega viz vyse ma take urcitou pravdu , ale zalezi fakt co odejde 
nejsem zde moc dostupny, duvodem je stavba baraku, omluvte prosim me zpozdeni na dobu 2 let .)
Opel Vectra 2.5 V6 CDX 203k
Opel Vectra 2.5 V6 CDX 203k
- Lord
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- pavel.minarik
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- sovicka
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Lord píše:u notasu bych to asi prikoupil
ano páni moderátoři jedoupavel.minarik píše:já bych to asi nepřikoupil
co se týče prodloužené záruky - vyplatí se v tom případě když čekáš že NB budeš aktivně využívat a tím pádem hrozí větší opotřebení.
předpokládám že v záruce nejsou žádné extra služby (jako servis u zákazníka, přednostní obsloužení), takže bych s ní počítal pouze jako s jistotou, že nebudeš muset platit rozlámané díly nebo propsanou klávesnici.
Tzn moje rada: pokud předpokládáš aktivnější nasazení (denní přenášení, časté zapínání a skládání, ...) tak určitě ty tři tisíce za to stojí. Takový horní kryt k NB sice stojí pár korun, ale v oficiálním servisu za něj zaplatíš třeba několik tisíc jen to luskne.
Ovšem jestli se to vyplatí u takovéhoto NB, kde to tvoří desetinu ceny, je otázkou a možnostmi tvých finančních zdrojů.
Francie ... sladká Francie
- Luk
- Mírně pokročilý

-
Sem jse chtěl odpovědět když to bylo nové téma ale pak jsem zapoměl a neměl čas.
Odpovídám asi pozdě,ale já bych si za prodlouženou záruku připlatil.
Ono pokuď jej budeš velmy často užívat i případně často cestovat a chceš mít sám pro sebe jistotu že ti vydrží,klidně bych si připlatil,pokuď bych to zbytečny koruny měl.
U většiny značek se dá připlatit z 2roků na 3roky a u Toshiby tuším z 2roků až na 4roky.Pak máš jistotu že ti při extra smůle vydrží notebook minimálně po dobu záruky.
Odpovídám asi pozdě,ale já bych si za prodlouženou záruku připlatil.
Ono pokuď jej budeš velmy často užívat i případně často cestovat a chceš mít sám pro sebe jistotu že ti vydrží,klidně bych si připlatil,pokuď bych to zbytečny koruny měl.
U většiny značek se dá připlatit z 2roků na 3roky a u Toshiby tuším z 2roků až na 4roky.Pak máš jistotu že ti při extra smůle vydrží notebook minimálně po dobu záruky.
Top notebook: Toshiba,Dell,IBM!!!!!!!!!!!!