Vyplatí se roční prodloužená zaruka na NTB?

Doporučení, výběry, názory a řešení problémů s notebooky, UMPC, deskbooky, apod.

Moderátor: Don

Odpovědět
majkl.lowec
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Vyplatí se roční prodloužená zaruka na NTB?

Příspěvek od majkl.lowec »

Pánové prodávající i vy uživatelé, jaké máte nazory na roční prodlouženou záruku na NTB která stojí cca 3 tisíce, chci si koupit http://www.asus.as/inshop/scripts/group ... &level=742 člověku je to tak trochu líto...prostě nevíš jestli to nejsou prachy vydaný uplně na nic :?
Brázda.l
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Brázda.l »

Já si myslím že záleží jen a jen na tobě.
majkl.lowec
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od majkl.lowec »

Brázda.l píše:Já si myslím že záleží jen a jen na tobě.
Ano to je vše říkající, vždy zaleží jen na mě, ale nějký podloženější nazor by měl pro mě vetší pridanou hodnotu.
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

Na jedne strane je kazde prodlouzeni zaruky dobra vec... obzvlaste u prenosnych zarizeni.. nehlede na to, ze kdyby jsi ho chtel prodat, zvysi to cenu..
Na strane druhe je pravda, ze Asus by mel neco vydrzet a pokud se neco podela, tak se to podela hned..
btw: 3500,- mi za 1 rok zaruky navic.. obzvlaste pokud se jedna o NB za 30k.. pripada hodne..
Digitaldoom
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: Vyplatí se roční prodloužená zaruka na NTB?

Příspěvek od Digitaldoom »

majkl.lowec píše:Pánové prodávající i vy uživatelé, jaké máte nazory na roční prodlouženou záruku na NTB která stojí cca 3 tisíce, chci si koupit http://www.asus.as/inshop/scripts/group ... &level=742 člověku je to tak trochu líto...prostě nevíš jestli to nejsou prachy vydaný uplně na nic :?
jo záruka za 3000,- ?! mno myslím že když deska stojí cca 5000,- tak za to máš pomalu novou ... tak to maj dobře spočítaný :) že by tam měla někde nastaveno vydržet 2 roky a ani o chlup víc ? :)

ne upřímě za 3000,- to je dobrý kauf (pro ně) ale určtě ne pro tebe já bych to teda nebral :)
sh
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sh »

hm je to relativni , asi tak , osobne kdyz mas penize tak bych si priplatil , dam priklad za 2 roky a 1 mesic ti odejde LCD a co budes delat?budes bez ntb.. byt tebou tak si prilatim , kolega viz vyse ma take urcitou pravdu , ale zalezi fakt co odejde :wink:
nejsem zde moc dostupny, duvodem je stavba baraku, omluvte prosim me zpozdeni na dobu 2 let .)
Opel Vectra 2.5 V6 CDX 203k
Lord
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lord »

u notasu bych to asi prikoupil
....ze by to byl MELOUN
pavel.minarik
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavel.minarik »

já bych to asi nepřikoupil
Pavel Minarik @ Dell Latitude 7300 (bohužel moc topí, nedoporučuju)
sovicka
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sovicka »

Lord píše:u notasu bych to asi prikoupil
pavel.minarik píše:já bych to asi nepřikoupil
ano páni moderátoři jedou ;)

co se týče prodloužené záruky - vyplatí se v tom případě když čekáš že NB budeš aktivně využívat a tím pádem hrozí větší opotřebení.
předpokládám že v záruce nejsou žádné extra služby (jako servis u zákazníka, přednostní obsloužení), takže bych s ní počítal pouze jako s jistotou, že nebudeš muset platit rozlámané díly nebo propsanou klávesnici.

Tzn moje rada: pokud předpokládáš aktivnější nasazení (denní přenášení, časté zapínání a skládání, ...) tak určitě ty tři tisíce za to stojí. Takový horní kryt k NB sice stojí pár korun, ale v oficiálním servisu za něj zaplatíš třeba několik tisíc jen to luskne.

Ovšem jestli se to vyplatí u takovéhoto NB, kde to tvoří desetinu ceny, je otázkou a možnostmi tvých finančních zdrojů.
Francie ... sladká Francie
Luk
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Luk »

Sem jse chtěl odpovědět když to bylo nové téma ale pak jsem zapoměl a neměl čas.
Odpovídám asi pozdě,ale já bych si za prodlouženou záruku připlatil.
Ono pokuď jej budeš velmy často užívat i případně často cestovat a chceš mít sám pro sebe jistotu že ti vydrží,klidně bych si připlatil,pokuď bych to zbytečny koruny měl.
U většiny značek se dá připlatit z 2roků na 3roky a u Toshiby tuším z 2roků až na 4roky.Pak máš jistotu že ti při extra smůle vydrží notebook minimálně po dobu záruky.
Top notebook: Toshiba,Dell,IBM!!!!!!!!!!!!
Odpovědět

Zpět na „Notebooky a netbooky“