Please pomoc , kontrola disku windows ...
Moderátor: Loki5567
Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
- Modran
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
Please pomoc , kontrola disku windows ...
Caves all , ja mam jeden obroveskej problem a potrebuju co nejrychelji pomoct. Kontrala disku co startu pri spusteni win xp (teda ak ste predtim vypi PC "natvrado") sa mi nejak zasekla a z 0 percent sa ani nepohne , tak musim vzdy rychlo kliknut aby nezacala coz je dost otravne a ak to nahodou nestihem tak musim znovu vypnut PC "natvrdo" . Nebol by v tom problem ale z toho vypinania zacalo mojmu PC trosku sibat a zacalo blbnut.
Tak od vas vestkych ziadam jednu obrovsku laskavost a to pomoct mi s problem ktory uz sa snazim asi tyzden vyriesit. Ako vypnut tu automaticku kontrolu disku ??? Please pomozte mi. Dik moc
Tak od vas vestkych ziadam jednu obrovsku laskavost a to pomoct mi s problem ktory uz sa snazim asi tyzden vyriesit. Ako vypnut tu automaticku kontrolu disku ??? Please pomozte mi. Dik moc
- messy
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Modran
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
- Shit
- Odborník PCT

Z příkazový řádky:Modran píše:Njn jenmoze jak? scandisk v win xp pro nevim jak spustit ...
Kód: Vybrat vše
chkdsk c:Kód: Vybrat vše
chkdsk /f c:- messy
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Modran
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
- Shit
- Odborník PCT

Modran píše:.. Chcete kontrolu svazku naplanovat na provedeni při přištím spuštení systému? (A/N)...
Kód: Vybrat vše
A