vlastnim hp vectra vl5 a ten ma tuto soucastku http://memoryworld.zoovy.com/product/HPVRM_VRE30PIN
bohuzel se mi zda ze na ni vytekly kondiky (celkem ctyri) a ja nejsem v pajeni tak zdatny abych to pripajel , proto bych chtel sehnat jiny, ktery bude v poradku
pocitac sice funguje ale nechci se dockat toho ze to odpalim, nevite nekdo kde to sehnat (v CR, nejlip praze)? na strankach hp jsem hledal ale nejak jsem to tam nenasel...
sehnals ho???? ja shanim VMR(Voltage Regulator Module) na HP VectraXU 6/200.
Kdyby nekdo vedel kde to sehkat nebo mel nejakej nepotrebnej ci navic tak bych byl hrozne rad. Myslim ze je to rezdeleno podle jednotlivych typu procesoru Ja portebuji na Pentium PRO 200Mhz.
recaro píše:sehnals ho???? ja shanim VMR(Voltage Regulator Module) na HP VectraXU 6/200.
Kdyby nekdo vedel kde to sehkat nebo mel nejakej nepotrebnej ci navic tak bych byl hrozne rad. Myslim ze je to rezdeleno podle jednotlivych typu procesoru Ja portebuji na Pentium PRO 200Mhz.
ne nesehnal, ale zjistil jsem ze ty kondiky asi vytekly nemam (aspon to nevypada jako v odkazu, nebo v mym starym zdroji, kde jsem na ne narazil), tak proto to ani neshanim...
jinak mas pravdu je to podle frekvence - pokud bzch chtel procesor PI 233Mhz s MMX - tak bych potreboval jinej...
pokud to fakt shanis tak si dej inzerat do bazaru (teda pokud mas dost prispevku...) , treba se najde nekdo kdo to bude mit...