Filmy a mp3 současně na jednom PC se dvěma monitory

Zvukové karty, reproduktory, mikrofony, zesilovače a další.

Moderátor: CageJ

Odpovědět
Jiri
Začátečník
Začátečník

Filmy a mp3 současně na jednom PC se dvěma monitory

Příspěvek od Jiri »

Dobrý den , mohli by jste mi prosím poradit. Mam následující problém : ke svému PC(Zvuk katra integrovaná, MB ASUS P5WD2) mám připojeny dva monitory a porřeboval bych poradit jak dosáhnout toho, abych na jednom monitoru mohl sledovat film ( zvuk - propojeno pres hifi vež- Kabel Audio 2xCINCH/JACK 3,5) a na monitoru druhém mít spustěný např. winamp a poslouchat mp3 přes sluchátka. Předem děkuji za rady, JIRI:-)
Naposledy upravil(a) Jiri dne pát 17. úno 2006, 11:02, celkem upraveno 1 x.
CPU : Intel Pentium 4 630 3,0GHz 2MB 800MHz 775pin | MEMORY : 2x 512MB DDR2 PC5300 (667 MHz) CORSAIR | BOARD : Asus P5WD2 Premium - Intel 955X | GPU : ATI Radeon X800 GT 256 MB PCI-E | HDD : 3 x Hitachi Deskstar T7K250 - 250GB SATA/300 | CASE : Chieftec LBX-01B-B-B | ZDROJ : Fortron FX500-A 500W | DVD : LG GSA-4167B| LCD : 19" Eizo S 1910 | KBD : Microsoft Natural Ergonomic Keyboard 4000 | Mouse : Logitech G5 + SteelPad QcK | UPS : APC RS 800VA
karf
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od karf »

na to bys potřeboval 2 zvukovky. pak je otázkou, jestli by se nehádaly.

btw: druhý komp nebo mp3 přehrávač by to jistě vyřešil :oops:
note:HP Pavilion Gaming i7 10870H, 16gb, rtx 2060, 1tb OS: MS Windows 10 Home x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
TomV
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomV »

karf píše:na to bys potřeboval 2 zvukovky. pak je otázkou, jestli by se nehádaly.
Proč by se hádaly ? Já měl jednou v kompu zvukovky tři a taky se nehádaly... :)
The problem has been eaten.Obrázek
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou
karf
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od karf »

TomV píše:
karf píše:na to bys potřeboval 2 zvukovky. pak je otázkou, jestli by se nehádaly.
Proč by se hádaly ? Já měl jednou v kompu zvukovky tři a taky se nehádaly... :)
já když koupil SB live! 5.1 tak nenaběhly win dokud jsem si nevzpomněl, že bych jako měl tu integrovanou (ac97 na abit th7 s i850) vypnout.
note:HP Pavilion Gaming i7 10870H, 16gb, rtx 2060, 1tb OS: MS Windows 10 Home x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
TomV
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomV »

karf píše:já když koupil SB live! 5.1 tak nenaběhly win dokud jsem si nevzpomněl, že bych jako měl tu integrovanou (ac97 na abit th7 s i850) vypnout.
No vidíš to. :) Mně SB Audigy 1394, SB Live! Platinum a integrovaná CMI8738 hrály v pohodě všechny tři. Je fakt, že ta integrovaná C-Media není AC97, je taky PCI. Nicméně i tak jsem se dost divil, protože první dvě jmenované jsou vyloženě troublemakeři. Ta CMI8738 je sice kvality průměrné, ale je podstatně bezproblémovější, než zvukovky Creative.
Jiri
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Jiri »

TomV píše:
karf píše:já když koupil SB live! 5.1 tak nenaběhly win dokud jsem si nevzpomněl, že bych jako měl tu integrovanou (ac97 na abit th7 s i850) vypnout.
No vidíš to. :) Mně SB Audigy 1394, SB Live! Platinum a integrovaná CMI8738 hrály v pohodě všechny tři. Je fakt, že ta integrovaná C-Media není AC97, je taky PCI. Nicméně i tak jsem se dost divil, protože první dvě jmenované jsou vyloženě troublemakeři. Ta CMI8738 je sice kvality průměrné, ale je podstatně bezproblémovější, než zvukovky Creative.

Mužeš mi tedy doporučit nejakou, ktera by se se snesla s integrovanou na MB Asus P5WD2 Premium (staci mi prumerna kvalita)?
TomV
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomV »

Jiri píše:Mužeš mi tedy doporučit nejakou, ktera by se se snesla s integrovanou na MB Asus P5WD2 Premium (staci mi prumerna kvalita)?
A co tam je integrovaný ? Jakej kodek ?

Jinak můžeš zkusit tohle : http://www.alzasoft.cz/DetailPage.asp?D ... d=18842881
Je to právě sice průměrná, ale relativně bezproblémová 8738 a kdyby to náhodou z nějakého důvodu nešlo, tak tě to za tu cenu ani nebude moc mrzet. :)
Jiri
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Jiri »

TomV píše:
Jiri píše:Mužeš mi tedy doporučit nejakou, ktera by se se snesla s integrovanou na MB Asus P5WD2 Premium (staci mi prumerna kvalita)?
A co tam je integrovaný ? Jakej kodek ?

Jinak můžeš zkusit tohle : http://www.alzasoft.cz/DetailPage.asp?D ... d=18842881
Je to právě sice průměrná, ale relativně bezproblémová 8738 a kdyby to náhodou z nějakého důvodu nešlo, tak tě to za tu cenu ani nebude moc mrzet. :)

No jde presne o tuto desku http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=31681

Zvuk. čip: Realtek ALC882D 8 - channel Hight Definition Audio CODEC
feauturing Dolby Digital Live Technology.

A co tato karta byla by vhodna?
http://www.alfacomp.cz/php/zbozi.php?ak ... &zbo=36051
Jiri
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Jiri »

Jiri píše:
TomV píše: A co tam je integrovaný ? Jakej kodek ?

No jde presne o tuto desku http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=31681

Zvuk. čip: Realtek ALC882D 8 - channel Hight Definition Audio CODEC
feauturing Dolby Digital Live Technology.

A co tato karta byla by vhodna?
http://www.alfacomp.cz/php/zbozi.php?ak ... &zbo=36051

Tak jsem koupil tuto http://www.alfacomp.cz/php/zbozi.php?ak ... &zbo=36051
a 100% funkcnost a spokojenost:-)
Jiri
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Jiri »

Jeste bych mel jeden dotaz , jak donutim hry, aby pouzivaly vyse uvedenou zvukovku a ne Default , protoze na Defaultní jede VLC klient. Napr. u winampu v pohode nastavim jinou zvuk. , ale u her? Predem dik za rady:-)
Naposledy upravil(a) Jiri dne sob 18. úno 2006, 17:12, celkem upraveno 1 x.
CPU : Intel Pentium 4 630 3,0GHz 2MB 800MHz 775pin | MEMORY : 2x 512MB DDR2 PC5300 (667 MHz) CORSAIR | BOARD : Asus P5WD2 Premium - Intel 955X | GPU : ATI Radeon X800 GT 256 MB PCI-E | HDD : 3 x Hitachi Deskstar T7K250 - 250GB SATA/300 | CASE : Chieftec LBX-01B-B-B | ZDROJ : Fortron FX500-A 500W | DVD : LG GSA-4167B| LCD : 19" Eizo S 1910 | KBD : Microsoft Natural Ergonomic Keyboard 4000 | Mouse : Logitech G5 + SteelPad QcK | UPS : APC RS 800VA
TomV
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomV »

Jiri píše:Jeste bych mel jeden dotaz , jak donutim hry, aby pouzivaly vyse uvedenou zvukovku a ne Default , protoze na Defaultní jede VLC klient. Napr. u winampu v pohode nastavim jinou zvuk. , ale u her? Predem dik za rady:-)
Musíš jí v ovládacím panelu zvuku nastavit jako upřednostňovaný zařízení...
Odpovědět

Zpět na „Zvuk“