Ahoj hledal jsem to ale nikde nenasel tak predem omluva kdyby se to uz resilo ale snaha byla.
Moji slecne se "rozbil" komp teda windows Xp sp2 ji nabihaj(housenka) a pak to hodi chybu ze se poskodil nakej soubor. Potreboval byh je preinstalovat ale dam tam Cd nabootuju pak dam nakou tu konzoli pro zotaveni a tam tezce tapu
Potrebuju poradit jak teda preinstalovat ty win ale dopredu rikam nic formatovat atd to ne fakt treba preinstalovat jako se to delalo u win 98 prosim help a predem dikec
to si zalohuj potrebna data a nabootuj z CD a rovnou to reisntalni..nedavej zadnou konzoli pro zotaveni to sem zkousel nekolikrat a nikdy mi to nepomohlo..nejlepsi je rovnou reinstal..takze si to nabootuj,pak vyber oddil do kteryho to chces system instalovat jestli ma 1disk tak asi neni moc navyber takze to das do nej,ono se to zformatuje,restartuje pc a pak uz to jede samo.
kdyztak me opravte.mam divne zpusoby reinstalovani winu
kdyz me jde o to ze necci ztratir tu predchozi instalaci chci jen prehta ten poskozenej soubor to je vsechno takhle musim smazsat cely cecko a to me nelaka.
User[CZ] píše:Nechci ztratit tu předchozí instalaci.
Po nabootování z CD máš několik možností, zeptá se tě to, chce to jen pozorně číst a v průběhu přípravy na instalaci ti to řekne, že byla zjištěna jiná instalace Windows a jestli ji chceš přeinstalovat nebo zformátovat.
tak si ten subor na inom pc sosni z install cd xp, nahraj ho na USB alebo disketu ktore vedia nabootovat spolu s NC alebo VC a nakopiruj ho tam kam patri. to by malo vypisat tusim. ak nie tak si patricny subor daj vyhladat na disku a pozri kam patri. ak mas NTFS disk pouzi tento program http://www.download.com/Active-NTFS-Rea ... ag=lst-0-2
toto vsak plati pokial sa jedna o nejaku kniznicu. ak je to nejaky konfiguracny subor napr. typu *.ini tak skusit mozes ale uspech nezarucujem. vela stastia
Asi by bylo dobrý napsat, co to je za soubor.
Konzola pro zotavení ti asi moc nepomůže, ta je dobrá, pokud poškodíš zavaděč systému. Příkazy fixboot a fixmbr je opravíš.
Ale pokud se stím nechceš zbytečně zdržovat, tak jak už tu bylo napsáno, v tom menu kde vybíráš konzolu pro zotavení dej instalovat systém, pak proběhne detekce disků, a mělo by to hodit hlášku, že to našlo nějaký systém. Budeš mít na výběr zda ho opravit nebo instalovat znovu. Samozřejmě dej opravit.
PC: Intel Core i7 3770K 3,9GHz | ASUS P8Z77-V Pro | G-Skill Trident X 32GB (4x8GB) DDR3 1600 CL7 | MSI ASUS GTX1080Ti SeaHawk EK 11GB | NVMe Lexar NM790 1TB + SSD Intel 520series 180GB | LITE-ON DVD-RW LH20A1L SATA | BeQuiet DarkBase 901 Pro + Enermax MODU82+ 525W | Microsoft Sidewinder X6 + X8 | Philips PHL328E1
Zvuk: ASUS XONAR Essence ST | M-Audio Studiophile BX5 | Sennheiser PC360
Vodník: 2xLaiing D5 Vario (Swiftech+Alphacool) + EK serial Dualtop + Radiator Extreme III (360) + 3x Noctua NS-F12-800
Alphacool 280 + 2x140 Be Quiet , EK Supremacy, FullCover EK SeaHawk, MIPS RAM Freezer3, Res z Ali
PC: Intel Core i5 3570K 3,4GHz | ASUS P8Z77-V Pro | Crucial Ballistix Sport 8GB (2x4GB) DDR3 1600 CL9 | ASUS GTX660 DirectCU2 OC 2GB |SSD Intel 520series 180GB + Kingston V+ 96GB + WD2500KS | LITE-ON DVD-RW LH20A1L SATA | CHIEFTEC MA01BL bigtower + Enermax MODU82+ 525W | Microsoft Sidewinder X6 + X8 + SAITEK Aviator | ViewSonic VP191s
Zvuk: ASUS XONAR Essence ST | M-Audio Studiophile BX5 | Sennheiser PC360
Vodník: 2xLaiing D5 Vario (Swiftech+Alphacool) + EK serial Dualtop + Radiator Extreme III (3x120) + 3x Noctua NS-F12-800, EK Supremacy, MIPS RAM Freezer3, HDD homemade Cu blok, EK RES 400 rev2
No nevim jak se to stalo ale ze stejnyho cd jakyho jsem to instaloval poprvy to pri ty neistalaci nehodilo takovou tu hlasku jestli to chci opravit. Ted uz jsem to udelal znovu na cisto a kdyz jsem si to zkusil otestovat takse me to pta jestli to chci opravit takze je poproblemu. Obcas si pripadam ze se staci vyspat a celej se v tom pocitaci uplne zmeni a to me moc neba takze vyresno hotovo