zamrznuti PC pri instalaci souboru nad 1GB
Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567
- Clion
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
zamrznuti PC pri instalaci souboru nad 1GB
mam problem, při instalaci hry F.E.A.R. (hra je v souboru .iso, 4,5 GB), se vzdycky po chvilce sekne, jako kdyby HDD neumel pracovat s vetsima souborama, neporadite mi nekdo co s tim ? diky
Stalo se mi to jiz vicerokrat i s jinyma vetsima souborama
HDD 120 GB Maxtor
HDD 120 GB Maxtor
- Clion
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
Re: zamrznuti PC pri instalaci souboru nad 1GB
syste souboru je NTFSClion píše:mam problem, při instalaci hry F.E.A.R. (hra je v souboru .iso, 4,5 GB), se vzdycky po chvilce sekne, jako kdyby HDD neumel pracovat s vetsima souborama, neporadite mi nekdo co s tim ? diky
HDD 120 GB Maxtor
- honny
- Středně pokročilý

Hry se prodávají v *.iso formátu?
OS asi WinXP, že?
OS asi WinXP, že?
Kód: Vybrat vše
desktop: Ryzen 3400G | 32GB DDR4 | 500G SSD NVMe | debian
ntb: T480s | i7 8650U | 16GB DDR4 | 250G SSD NVMe | win10
storage: Athlon 200GE | 16GB DDR4 | 2x 4000G HDD | debian- Clion
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
- Stepa
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
no nehlede na to ze to je WAREZ a to se tady nenosi,ale k dotazu...v jakym softu spoustis tu image?...ma 99% to je softem...btw nemas to nahodou soft jen na CD image? protoze tam se to sekne
Gigabyte GA-K8NE , Sempron64 2800+(1600@2400Mhz) , Gigabyte GF6600 silent pipe 450/500 @ 530/630 , Corsair VS 2x512MB 400MHz 2.5-3-3-6 , WD 800JB , 350W EC
- MaTTo S
- Začátečník

-
Toto mi robila starsia verzia ALCOHOLU , stihani si najnovsi DAEMON .
A k tomu ze ako sa hry predavaju tak co ked si kupim originalku dam si ju do ISO a potom ju z ISO budem chcet instalovat ? Takze aky to WAREZ . Kopie pre vlastnu potrebu robit mozem .
A k tomu ze ako sa hry predavaju tak co ked si kupim originalku dam si ju do ISO a potom ju z ISO budem chcet instalovat ? Takze aky to WAREZ . Kopie pre vlastnu potrebu robit mozem .
ThinkPad T430s@i7 16GBRAM + ThinkPad Tablet 64GB + ThinkPad X220@i7 8GBRAM .
Think service engineer .
Think service engineer .
- Stepa
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
ok dostal si me,omlouvam se vsem ktere sem urazilMaTTo S píše:Toto mi robila starsia verzia ALCOHOLU , stihani si najnovsi DAEMON .
Gigabyte GA-K8NE , Sempron64 2800+(1600@2400Mhz) , Gigabyte GF6600 silent pipe 450/500 @ 530/630 , Corsair VS 2x512MB 400MHz 2.5-3-3-6 , WD 800JB , 350W EC
- Mossad
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
ma pravdu, treba mam na powel jednu upocenou kavarnicku a tam uz cpu pouze images, pac zijeme v cechach tak jsou vsechny originalni cd war3 ukradeny, pak se ukradli i ty paleny
a nakonec se mi stalo ze mi na nejakym pc tu image jeste nakej mamrd smazal ... takze pokud si zas po letech nahodou koupim original (coz se velmi snadno muze stat
) tak ho rozhodne hodim do img , vzhledem k budoucnu, kdyz hru dohrajes muzes chtit prodat a porejpany cd asi nikoho moc nenadchne...
jinak ti to dela soubor > 1GB nebo tyhle image > 4GB? nekde sem to uz totiz videl, tusim ze pri transferu videa z kamery do pc... pokud tam je ntfs tak by to jit melo, mozna bych zkusil neco jako chkdsk a mozna mrknout jak je nastavena sprava virtualni pameti?
jinak ti to dela soubor > 1GB nebo tyhle image > 4GB? nekde sem to uz totiz videl, tusim ze pri transferu videa z kamery do pc... pokud tam je ntfs tak by to jit melo, mozna bych zkusil neco jako chkdsk a mozna mrknout jak je nastavena sprava virtualni pameti?
..PC::Asus P8Z77-I Dx :: G2130 :: 8GB :: WD 0.32TB :: WD 1TB :: Intel HD :: Eizo 2333BK ::
DTR::Asus G73jh :: i7 720 :: 8GB :: SSD 0.064TB :: SGH 0.5TB :: Mobility HD 5870 ::
Gygabite - ©Hlupak
- Clion
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
- [CZ]mike
- Mírně pokročilý

-
- Shit
- Odborník PCT

- [CZ]mike
- Mírně pokročilý