Měl jsem Mali 9100 64MB,začala blbnout a tak po reklamaci mi poslali tu s 128MB.Obě byly černé(před reklamací jsem si ji fotil,ale nadávno jsem to smazal) a měly stejný chladič,jako máš ty na fotce.dawy_t píše:ja som ju hladal na google a nenasiem som ziadnu 64MB manli ktora je cierna iba 128MB a to nieje moj pripad
ak to pomoze na tej mojej karte su pamete samsung
r 9100 kto je vyrobca ?
Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik
- Bruk600
- Začátečník

Kdybys býval mlčel,tak bys zůstal filozofem.
- dawy_t
- Nováček

-
ta 64MB mala pamete len z jednej strany alebo z obidvoch stran ? a akej znacky boli ?Bruk600 píše:Měl jsem Mali 9100 64MB,začala blbnout a tak po reklamaci mi poslali tu s 128MB.Obě byly černé(před reklamací jsem si ji fotil,ale nadávno jsem to smazal) a měly stejný chladič,jako máš ty na fotce.dawy_t píše:ja som ju hladal na google a nenasiem som ziadnu 64MB manli ktora je cierna iba 128MB a to nieje moj pripad
ak to pomoze na tej mojej karte su pamete samsung
- Bruk600
- Začátečník

Verze 64MB měla paměti Samsung 5ns.Když jsem ji kupoval,tak jsem si sliboval jak je vytočím tak na 250MHz,ale realita byla jiná.Šly nejvýše na 220MHz.Jádro po výměně chladiče šlo něco okolo 300MHz. Paměťových čipů bylo 6 po třech na každé straně,pamatuju si to,páč jsem tam přidělával malé pasvy,ale to vůbec nepomohlo.Ta 128MB verze měla paměti Hynx 5ns a šly taktit stejně mizerně.
Kdybys býval mlčel,tak bys zůstal filozofem.
- goelr
- Začátečník

jo ja mel Hynix, a oc jen 215 bez artefaktuBruk600 píše:Verze 64MB měla paměti Samsung 5ns.Když jsem ji kupoval,tak jsem si sliboval jak je vytočím tak na 250MHz,ale realita byla jiná.Šly nejvýše na 220MHz.Jádro po výměně chladiče šlo něco okolo 300MHz. Paměťových čipů bylo 6 po třech na každé straně,pamatuju si to,páč jsem tam přidělával malé pasvy,ale to vůbec nepomohlo.Ta 128MB verze měla paměti Hynx 5ns a šly taktit stejně mizerně.
CPU: AMD RYZEN 5 7600X MB: ASUS ROG STRIX B650E-F GK: GAINWARD GeForce RTX 5080 Phoenix 16G RAM: Kingston FURY 32GB SSD: Samsung 850 PRO, Crucial M4 HDD: Seagate 8TB PSU: Seasonic Focus Gold 850W Case: Fractal Define R6
- dawy_t
- Nováček

-
lenze ja mam 64MB . 8 pameti 4 z kazdej strany 4ns 128bit , cierna PCBBruk600 píše:Verze 64MB měla paměti Samsung 5ns.Když jsem ji kupoval,tak jsem si sliboval jak je vytočím tak na 250MHz,ale realita byla jiná.Šly nejvýše na 220MHz.Jádro po výměně chladiče šlo něco okolo 300MHz. Paměťových čipů bylo 6 po třech na každé straně,pamatuju si to,páč jsem tam přidělával malé pasvy,ale to vůbec nepomohlo.Ta 128MB verze měla paměti Hynx 5ns a šly taktit stejně mizerně.
To naozaj nikto nevie kto vyrobil tuto grafiku ????