Mel jsem dosud Win XP na starsim disku PATA a zakoupil jsem novy SATA II, na kterem bych chtel mit OS. Problem je v tom, ze se mi moc nechce do preinstalovavani vsech veci a tak jsem to tady prochazel a hledal, jak bych to mohl prenest. Vyzkousel jsem 2 veci, obe neuspesne :
(1) Norton Ghost 2003 a "Clone Partition" na novy disk ... pri bootovani z neho nahlasil Win chybu nejake knihovny dll (tusim hall.dll).
(2) Copy partition pomoci Partition Magicu -> pri bootovani Win nejdrive zobrazily "spousteci obrazovku pro Partition Magic" (co je pochopitelne, kedze sa robila kopia z disku v "tom stave"), nasledne to vsak zatuhlo. Nerozbehol sa ani nudzovy rezim.
Ak by Vas nieco napadlo, bol by som vdacny, ak tento problem tu uz niekto uspesne vyriesil, tak sorry a dajte mi prosim odkaz ... ja som nenasiel. dik
Presun OS na novy disk
Moderátor: Loki5567
Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
- kail
- Začátečník

Presun OS na novy disk
FSC Amilo Pro v3205, CD T2250@1.73GHz, 1.5GB RAM, Kubuntu 6.10
Oscar Wilde :"The true mystery of the world is the visible, not the invisible."
Oscar Wilde :"The true mystery of the world is the visible, not the invisible."
- kail
- Začátečník

- Othrondir
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- kail