Problem s DMA

Pevné disky a SSD, optické a výměnné mechaniky, řadiče IDE, SCSI, SATA a jejich nastavení.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

Odpovědět
xman
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Problem s DMA

Příspěvek od xman »

Zdravim,
mam problem s dma, vobec mi nejde zapnut na jednom disku. Na Primary channel mam dva disky, jeden WD je master na nom je to dma stale off druhy je slave na tom bezi dma v pohode, na secondary channel mam dvd napalku lg ta ma dma tiez zaple. V spravcovi zariadeni mam vybrane na primary master ze DMA if available ale stale tam ukazuje PIO mode. V biose je vsetko nastavene dobre, dlho mi to islo tak ako ma a teraz sa to zrazu posralo. Uz ma to nehorazne stve :evil: :evil: neviete co s tym ???
Borg2of3
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Borg2of3 »

Ja muzu leda navrhnout vymenit ovladace na desku. Na radic. No a pak ho zkusit jeste natvrdo ve spravci zarizeni zapnout.. pokud to jde. Ja mel nedavno podobnej problem s DVD mechanikou.. a tam mi zahadne pomohlo prohodit poradi mechanik. Nebo je zkus odebrat ze spravce.. a win si je znovu nainstaluje.. treba udelal predtim nekde chybu. :?
My jsme borg. Budete asimilováni!
AMD Athlon II X4 631, Sapphire HD 6570 Ultimate 1GB DDR3, Asus F1A75-M PRO - AMD A75, Corsair Vengeance 8GB (2x4GB) DDR3 1866, SSD OCZ Vertex 3 - 60GB, WD Green 500GB, OCZ zdroj ZS Series 550W 80 PLUS Bronze, CoolerMaster Hyper TX3, Sweex LW322 Wi-fi síťová karta PCI, CoolerMaster Elite 343 (RC-343-KKN1), Samsung SH-222AB SATA, Čtečka karet I-BOX 62w1 + USB, Microsoft Windows 7 Home Premium CZ 64bit OEM, Logitech Wireless Desktop MK320 CZ, Philips 246EL2SBH - LCD monitor 24"
xman
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xman »

Tak som odstranil Primari channel a win ho nanovo nasiel uz ide dma, ale zas nenaistaluje ovladace ide channel pise ze Driver is not intended for this platform, skusal som aj preinstalovat ovladace na dosku ale stale to ukazuje :evil:
Odpovědět

Zpět na „Disky, mechaniky a řadiče“