Změna programu pro stahování fotek po připojení foťáku

Operační systémy Windows 98, 2000, XP, 2003, Vista a další.

Moderátor: Loki5567

Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Odpovědět
tn
Nováček
Nováček

Změna programu pro stahování fotek po připojení foťáku

Příspěvek od tn »

Připojil jsem foťák Canon k PC a po tom co si ho Windowsy ošahaly tak se objevilo okno kde se objevil text "Vyberte program, který bude pro tuto akci spuštěn" a byl tam program "Zoom Browser" (ten jsem nainstaloval z cd ke Canonu) a jako druhý byl "Průvodce skenery a fotoaparáty od společnosti Microsoft". A pod tím bylo zaškrtávací políčko s textem "Pro tuto akci vždy použít tento program". Bohužel jsem zaškrtnul to zaškrtávátko a zvolil "Průvodce od Microsoftu".
Potřeboval bych to ale změnit na ten Zoom Browser, protože má více možností a fotky ukládá do podadresářů podle datumu kdy to bylo vyfoceno. Jenže už se mi tam ten úvodní dialog při připojení foťáku neobjevuje a rovnou se spustí Průvodce od Microsoftu.

Nevíte někdo jak docílit toho, aby se mi tam zase objevilo to úvodní okno s výběrem a já si mohl vybrat a zaškrtnout spouštění Zoom Browseru.

Předem díky za každou radu.
Jasper
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jasper »

Připoj foták, dej pravým tačítkem najednotku, která se ti objeví mezi disky, dej vlastnosti.
Na kartě přehrát automaticky si nastav pro obrázky jakou akci chceš...
tn
Nováček
Nováček

Příspěvek od tn »

Díky moc za radu. To je přesně ono co jsem potřeboval.
Odpovědět

Zpět na „Operační systémy Microsoft“