Ovislink WL5460AP v Client mode
Moderátor: Don
- JaM
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
Ovislink WL5460AP v Client mode
Mam s nim velke problemy. V podstate vydrzi ist par minut a potom vytuhne. Pomoze mu len restart.Najzvlastnejsie je ze vatsinu vytuhne ak sa pokusim nieco stiahnut, ak len surfujem, tak sa to stane len obcas. Akonahle ale spustim nejaky soft na stahovanie (BitComet,Flashget a pod..) okamzite vytuhne. Neviete niekto cim by to mohlo byt? Predtym som tam mal internu wifi kartu s realtek chipsetom a ta isla uplne bez problemov. Vyskusal som uz 3 taketo ovislinky, vzdy neuspesne, v jednom pripade to tuhlo uz po par sekundach bez ohladu ci som nieco na nete robil alebo nie. Asi sa ho co najrychlejsie zbavim a zozeniem si radsej zasa nejaku internu PCI kartu. Poradte nejake zaujimave, nerad by som zasa kupil nejaky shit co nefunguje. (mam uz doma jeden trendware s ADMtek chipsetom a ten mi napriklad vobec nejde v infrastructure mode, no v ad-hoc nema problemy)
- pavel.minarik
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- pavduf
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Re: Ovislink WL5460AP v Client mode
Možná není kompatibilní s hlavním APčkem.JaM píše:Mam s nim velke problemy. V podstate vydrzi ist par minut a potom vytuhne. Pomoze mu len restart.Najzvlastnejsie je ze vatsinu vytuhne ak sa pokusim nieco stiahnut, ak len surfujem, tak sa to stane len obcas. Akonahle ale spustim nejaky soft na stahovanie (BitComet,Flashget a pod..) okamzite vytuhne. Neviete niekto cim by to mohlo byt? Predtym som tam mal internu wifi kartu s realtek chipsetom a ta isla uplne bez problemov. Vyskusal som uz 3 taketo ovislinky, vzdy neuspesne, v jednom pripade to tuhlo uz po par sekundach bez ohladu ci som nieco na nete robil alebo nie. Asi sa ho co najrychlejsie zbavim a zozeniem si radsej zasa nejaku internu PCI kartu. Poradte nejake zaujimave, nerad by som zasa kupil nejaky shit co nefunguje. (mam uz doma jeden trendware s ADMtek chipsetom a ten mi napriklad vobec nejde v infrastructure mode, no v ad-hoc nema problemy)
Co jsem já zapojoval, tak chodí bez problémů.
Toshiba Satellite
- JaM
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
- TomV
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Vidíš, já mám zase Ovise 1120AP a skoro dva roky běžel v pohodě, nicméně poslední dva měsíce je naprosto nepoužitelnej, protože po restartu vytuhne v časovém rozmezí od jedné minuty po cca 6 hodin. Teď se zrovna drží (jinak bych to sem nenapsal).
Pokud to chceš za něco vyměnit, tak vem ASUS WL-500g, ten je výbornej.
Pokud to chceš za něco vyměnit, tak vem ASUS WL-500g, ten je výbornej.
The problem has been eaten.
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou

Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou