USB 2.0 drivery

Vše kolem ovladačů k deskám či integrovaným komponentám, včetně BIOSů a jejich úprav.

Moderátor: Eddward

Odpovědět
ManCZE
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

USB 2.0 drivery

Příspěvek od ManCZE »

Takze po mracich marnych pokusech najit to co hledam poprosim ja vas o pomoc.
Mohli byste mi prosim vas poslat nejaky link, kde bych mohl stahnout drivery pro USB 2.0 pro CESKOU verzi XPcek (mam XP pro)? Podarilo se mi ziskat jen anglicke, a ty jaksi nainstalovat nejdou.
Reinstalci techto driveru doufam, ze se vyrsi alespon jeden z problemu popsany zde: http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=55497 . je mozne, ze se drivery nejak poskodili nebo ja nevim co, jenom aby to kua uz jelo. :evil:
CPU: AMD Athlon 64 X2 (Windsor) 3800MHz+ @ 2000MHz | CPU cooler: box | RAM: 2048MB Geil DDR2 @ 800MHz (5-5-5-15) | MB: MSI K9T SLI-2F | GPU: Zotac 8800GT OC 512MB GDDR3 @ "def" | HDD: Seagate Barracuda 320GB 7200.10 | Mechaniky: Lite-on SHM-165P6S black | case: Thermaltake Matrix VX | zdroj: Fortron Blue Storm 500W
xIndian
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xIndian »

Pokud já vím, tak drivery na USB 2.0 jsou obsaženy v Service packu 1 a vyšším. A jak jsem tak koukal na tu diskusi, co jsi uvedl, tak mám takovej pocit, že ta tvoje desky IMHO nemá USB 2.0. Jinak nákup přídavného řadiče by problém vyřešil... Ale s tím Razerem by na USB 1.1 neměl být problém. Tak nevím... Zkusil bych si půjčit ten řadič a vyzkoušel to.
Othrondir
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Othrondir »

ak by sa mu z nejakecňho dovodu nedal nainstalovat SP1 nech skusi zakladatel threadu pozret na domovsku www svojho vyrobcu MB.. snad tam najde drivery co mu pojdu i ked neviem preco by EN nemali.. ale skusit mozes
xIndian
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xIndian »

Othrondir píše:ak by sa mu z nejakecňho dovodu nedal nainstalovat SP1 nech skusi zakladatel threadu pozret na domovsku www svojho vyrobcu MB.. snad tam najde drivery co mu pojdu i ked neviem preco by EN nemali.. ale skusit mozes
OT: znám jenom jeden důvod, kdy nejde nainstalovat SP, ale nebudu ho tady rozebírat :wink: /OT

Jinak s tim www výrobce bych to zkusil. A EN drivery by měly fachat...
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Shit »

xIndian píše:Jinak s tim www výrobce bych to zkusil. A EN drivery by měly fachat...
To je na 99% zbytečný :arrow: jediná možnost je skutečně WXP SP1 (SP2).
ManCZE
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ManCZE »

drivery na MB mam nejnovejsi, myslim ze to je konkr. verze 5.0. stah sem i nejaky pitomy usb filtry, ktery vubec nepotrebuju a nemeli by na to mit vliv a opravdu nemaji ;).
mam XP SP2, takze vim ze drivery by tu meli byt jenze, jak jsem psal - snad jsou nejak poskozeny, ze to nefunguje. kdyby to aspon nevypadavalo a system nehlasil, ze "tento HW muze pracovat rychleji"... :evil:

jo, ted jsem si vzpomnel, ze mam asi na MB flashly bios, abych tam mohl mit proc. AthlonXP 2.0+
CPU: AMD Athlon 64 X2 (Windsor) 3800MHz+ @ 2000MHz | CPU cooler: box | RAM: 2048MB Geil DDR2 @ 800MHz (5-5-5-15) | MB: MSI K9T SLI-2F | GPU: Zotac 8800GT OC 512MB GDDR3 @ "def" | HDD: Seagate Barracuda 320GB 7200.10 | Mechaniky: Lite-on SHM-165P6S black | case: Thermaltake Matrix VX | zdroj: Fortron Blue Storm 500W
kamko
Nováček
Nováček

Příspěvek od kamko »

Opravte ak sa mylim ake chipsety kt266 nepodporovali priamo usb 2.0 takze podla mna len externu pci kartu s usb 2.0 portami
8Rda3+rev.2.1,athlonxp thoroubred 1800+ @2300Mhz,1024MB ram,gf 6600 gt 576/1140 inno3d,hdd maxtor 80 GB sata,zdroj mercury 480wat
Odpovědět

Zpět na „Ovladače a BIOSy“