Na fóru jsem to taky nenašel, ani pan Google nepomohl. Poraďte prosím...
(Teď jsem si uvědomil, že už normálně píšu "složky" a ne "adresáře"...tak se jim to přece povedlo.)
Moderátor: Loki5567

Jakto, ze to mas tak zelene ?$luk píše:Heuréka!!!! Já jsem věděl, že to bude nějaká blbost! Děkuju, děkuju ti nastotisíckrát!Jak jsem mrknul na ten článek, hned jsem byl v obraze: stačí TweakUI!
(Ikony složek je možné změnit klasicky v Tento počítač - pravý klik na složku - Vlastnosti - Vlastní nastavení - Změnit ikonu).
Doporučuju tento thread hodit do FAQ: Ladění OS Windows XP, asi napíšu SZ panu zombuxovi.

Mam v tom patchi neco nastavovat nebo jen nainstalovat, protoze kdyz tam to tema dam, tak se sice zmeni tema zmeni, ale z Luna to ma pouze plochu, jinak se vse zmeni na klasicke....porad prosim$luk píše:Protože používám téma LunaColor.Pokud si ho stáhneš, musíš nejprve povolit v XP použití neMicrosoftích témat, třeba pomocí tohoto patche (jestli jsi to už neudělal dříve).

a je ta knihovna pre SP2? a aka je jazykova verzia? ja mam WIN XP HOME SP2 CZ$luk píše:Pokud vím, nic se nastavovat nemusí. Já mám knihownu uxtheme.dll patchnutou už v instalaci Xp upravené pomocí nLite a vše mi funguje normálně.Tady ji máš. Pokud patch nefunguje, v nouzovém režimu přepiš původní knihovnu ve Windows\system32 (pro jistotu si udělěj zálohu té původní).
Ale tohle už je hodně OT, takže jestli budeš mít ještě nějaký problém, napiš mi SZ.

len take ze naco si budem zakladat nove tema alebo hladat stare ked v tomto threade sa prave to co chcem vedet rozobera... ok. OFF OT$luk píše:XP Professional CZ SP2, ale radši si taky udělej zálohu.
A DOST OT ! (bububu) Pokud chceš řešit funkčnost témat v XP, najdi si už založený thread na toto téma, poku tu není, založ ho. Tady se řeší něco jiného.